Navštíveno 607x

koukam po r.v. 96-99, zajima me hlavne spolehlivost a na co dat bacha pri vyberu...
Je lepsi 1,6 nebo 1,8 (spotreba/vykon)?

28.01.2010, 09:05 |
Bingi psal jsem ti na icq
rozhodně 1.8 a jinak autovcelku nezmar,ale dát pozor aby to nebylo dost bořeno..pak dost koroze a problémy s elektrikou..
a jak je to s náhradníma dílama a servisem?
kamarád měl colta a když dělal repasi zadní nápravy, tak sehnal snad jen originál díly za dost co řikal...
jj to je boužel pravda,ale dost se dělá replikA kukni třebac do autokelly na katalog dílů..

28.01.2010, 16:08 |
Hanes Kamarád se zabývá carismama zrovna prodává novej model 1.6ku zelená metla, 4xokna v el, digi clima, a všechny ty ptákoviny co jsou v autě potřeba za 70tis najeto 130tis původ čechy, raději bych trochu připlatil a kloupil už s čirejma lampama, je hezčí a vypadá jak moderní auto, kdyžtak mi písni na icq, můžu ti na něj dát kontakt. Jinak carisma je jedno s jakým motorem je v celku spolehlivý auto.
nebrat kamos ji mel staral se o to jak mohl a stejne se mu porad srala,predtim mel taky jeste dva japonce ale jiny a to sami porad stim neco mel,rika ze uz japonce nikdy,ted ma VW a pry maximalni spokojenost,ale je to asi spis o stesti pri vyberu.
Otec jí má už strašně dlouho,nyní má najeto něco kolem 200t. a co vím,tak s ní nikdy nebyl žáden problém. Nedávno jsem v tom jel a na 1.6ku to jede opravdu krásně. Spotřeba něco kolem 7l