Navštíveno 496x

Chci se zeptat kdy muzu od takove zku** pojistovny cekat penize za likvidaci skody? Dne 27.10.1009 me na parkovisti sejmuli autem. S dotycnym jsem se domluvili ze to da pres pojistovnu. Parada vsechno se nahlasilo, pak trvalo skoro 14dni nez se vubec uracil likvidator prijet. Okoukl zapsal a zmizel. Pak mi prisel dopis 23.11. o registraci skodne udalosti a je to v reseni. Tak si rikam do Vanoc to stihnou, ale kulovi!! Tak volam 6.1. kdy to jakou uzavrou? A prej hned pristi tyden(11.1.-15.1.) Vam posilame penize na ucet, zas nic.... Tak dnes jsem volal a zas ta stejna odpoved! Pristi tyden Vam odesilame penize zaroven s dopisem! Uz je to od udalosti 3mesice a prachy furt nemam... kdy to jako posilaji?? Kde se da zatlacit, nebo stezovat aby si trochu pohli zmr***?
otce přítelkyně taky smetl týpek s Triglavem a čekal na peníze 6 měsíců

27.01.2010, 17:12 |
tesil ja penize od Triglavu 2x vzdy do tydne od prohlidky likvidatora.
A ktery pobocky vam to resili? Me olomoucka...

27.01.2010, 17:21 |
soray Me v Praze nedal prednost typek, tyden na to si to nafotil likvidator a asi za 14 dnu jsem mel prachy. Takze OK.
tomu od přítelkyně také Olomoucká

27.01.2010, 17:24 |
tesil Brno
Počkal bych ten týden, a pokud by nic nepřišlo poradit se s právníkem popř. zavolat tam nebo napsat dopis, že v případu pojistné události č. xyz jsi zplnomocnil k jednání svého právního zástupce... Většinou to funguje potom velice rychle.
Brno taky no problema... do cca 10ti dnu love na ucte