Navštíveno 672x

Potrebuju koupit malou televizi, premejslel sem o 26" ale nakonec sem si rek, ze 32" bude tak akorat a i do budoucna v garazi bude lepsi vetsi.
A ted, kterej vyrobce? Chci co nejlevnejsi (max 9500Kc), stejne pak skonci v garazi, ale nechci zadny noname, takze LG, Samsung a Philips se do ty ceny vejde.GoGEN, Hyundai, Mascom, ma se po tom divat?
Chci aby to melo aspon jeden HDMI, SCART a aby se na to dalo koukat. Forum sem prolez ale resi se tu samy velky uhlopricky. Plazmu mam doma na koukani, takze nechci vyvolavat zadny flame.
Diky

27.01.2010, 16:18 |
Kamil LG vyrábíme tady u nás a za ty prašule to není špatný
já bych bez rozmejšlení šel do samsungu
Abych teda nebyl za lenocha, libi se mi
LG 32LH2000 vs. Samsung LE32B350 nebo priplatit za Philips 32PFL3404H?
Ja osobně když chci levnějši LCD tv nebo monitor tak saham po Samsungu za posledni 2 roky jsem nakoupil celkem 5 ruznych LCD od nich a s každym max spokojenost.

27.01.2010, 16:52 |
choze Philips nebrat
zkus juknout na Sharp
Pokud jde o kvalitu obrazu, tak v LCD Samsung a nebo Sharp. Philips mě nikdy nepřesvědčil s těma jejich omalovánkama.

27.01.2010, 16:54 |
DaveX Samsung
Jako je mi jasny, ze v tyhle cenovy relaci to asi moc parady nenadelam, ale at to neklekne jak to donesu domu.
taky jsem za samsung.. jak monitory tak televize..

27.01.2010, 17:24 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-01-27 17:25:27
tappaja: Při těchdle výrobních nákladech jak jsou stlačený může kleknout cokoliv. LG bych se raději vyhnul a prostě v komerci to tady Samsung válcuje, pokud nepočítám plazmy od Panasonicu, ale tu takhle malou nekoupíš. Kupoval jsem babi před vánoci 350tku a snad krom logiky v menu nemám při zavření očí výhrad :-)
na chate mame sharp za desitku z alzy a pohoda, ale sony doma je lepsi :-)
Ja se rozhodoval mezi LG a Samsung ve 32" a zjistil jsem, ze LG ma horsi cernou diky panelu s-ips (samsung ma s-pva) a taky mel LG o dost vetsi spotrebu. Ale byly to fullhd kolem 13kkc. Takze mam samsung le32b550 a jsem max. spokojenej. Mam to sice jako monitor k PC, ale zkousel jsem na tom i dvb-t a velice prijemne me to prekvapilo. Cekal jsem o dost horsi obraz proti me stare crt sony 32" ale necekane je to spis lepsi.
LG a Samsung ta sama tovarna,
kdyz se podivas na vybavu uplne stejne rozliseni, vybava, parametry,
cena - vzdy je tam rozdil lg vs samsung treba 2-3tis...
drive jsem mel vše Samsung, přešel jsem ted k LG spokojenost a hlavně za ty same parametry nepotrebuji platit vic jen, ze tam bude napis samsung
co do zaruky take podstatný rozdil samsung dava 24mesicu a u LG jsem mel 36 mesicu

28.01.2010, 09:47 |
clown SAMSUNG dela LCD od 40" vys.. male panely kupuje a pouziva 3 dodavatele panelu :o) pouzity panel, lze vycist jen ze servisniho menu
xenonman: Když je to ta samá továrna, proč je Samsung ze Slovenska a LG obvykle z Polska?
Nějak nechápu.
To, že výrobce použije dnes panel od někoho jiného je zcela běžné a normální, ale nechcete mě namluvit to, že když Octavia je na podvozku z Golfa, že to je jedno a to samé auto?

28.01.2010, 11:46 |
xenonman | Upraveno: 2010-01-28 11:47:28
tuner asi se koukame oba na jine vyrobky ja tam vidim vsechno made in china :-)
to ze ti nekde nekdo kompletuje tv neznamena vyrobce neplect si pojem a pojem
xenonman: Ano pokud jde o určité díly jako procesory, tunery apod, tak opravdu tyhle jednotlivé díly mohou být china, ale rozhodně to není tak jako v chine, že se tam sekají satelitní přijímače úplně stejný střeva a jen jednou pod názmem eMtec a podruhé Mascom. To ani náhodou a LG a Samsung je opravdu úplně něco jiného a ne jedna fabrika jak jsi napsal...
Spíše šáhni po Samsungu. Nicméně mám pocit,že B350 nemá MPEG4 tuner, kdežto řada B450 a výše ano.