Navštíveno 989x

27.01.2010, 11:27 |
Losky Zdárec, kvůli VAGu si musím do ntb nainstalovat Windows XP mód. Používám Win7 Utlimate 64bit a VAG tohle nepodporuje. Stáhl jsem si ten XP mód i Virtual PC, ale pořád mi to píše, že program Virtual PC vyžaduje virtualizaci s hw zařízením a že daný systém tuto virtualizaci nepodporuje. Pak jsem na stránkách mrkvosoftu našel u ntb ACER tuhle hlášku, ale anglicky moc neumím, tak jestli umíte někdo dobře, jestli by na to mrknul. Osobně si myslím, že tam píšou, že ACER virtualizi hw nepodporuje, ale kdo ví. Ta věta: PCs capable of supporting Windows XP Mode have already been enabled and do not require additional configuration. Případně jak dál? Potřebuju, aby tam lítaly ty Xp 32bit, ale Win7 si tam chci nechat, pokud možno
predpokladam, ze mas procesor, ktery nepodporuje virtualizaci...

27.01.2010, 11:35 |
Losky Ghofig: mám intel, ale u win7 psali něco o Intel VT:(( To asi nemám, mám Intel Core 2 Duo
myslim, ze tady toto.
na druhe zalozce to vyplivne, jestli umi virtualizaci:
[ Link ]

27.01.2010, 11:48 |
Losky Díky, nainstaloval jsem to a vypadlo info o procíku a virtualizaci nepodporuje, tak jsem asi v pr..... Nevíš, jak teď dál? Win 7 se vzdávat nechci:( Ale ty XP k Vagu potřebuju:(

27.01.2010, 12:43 |
Losky Případně jde tam nainstalovat druhý systém, abych měl při startu výběr? Chtěl bych tam hodit Win XP 32bit a druhá volba Win 7 Ultimate 64bit. Díky
nainstalovat je jako druhej system... rozdelit disk a dat to na druhej oddil :)

27.01.2010, 13:27 |
sotek co zkusit VMware Workstation?
řešil jsem podobný problém s ntb.Dva OS na jednom disku vyřešeno přes XOSL.
VMware jedině, ten se dokáže obejít vklidu i bez procíku kterej nepodporuje hw vitrualizaci......
popř. jak píše carelectronics tak xosl ale ten je složitější na rozchození pro "lamu"

27.01.2010, 23:00 |
Losky Díky chlapy, zkusím ten WMware a když to třeba nepůjde nebo tak, tak nahodím druhý systém. Díky, nevěděl jsem, že ještě něco existuje
akorat ze ten VMware bude pomalej jak hajzl bez HW podpory virtualizace,ale i to je reseni. Stejne bych ale asi nainstaloval radeji ty XP na druhou partition.

28.01.2010, 00:49 |
Losky Zkouším nainstalovat Xp a pořád nic, bootuji z dvd s Xp a pořád nabíhají sedmičky:(

28.01.2010, 10:53 |
Losky Tak nakonec jsem se na to vykašlal a hodil tam druhé sedmičky, ale 32bit verzi. Opět ale problém. Na céčku mám 64bity a na éčku jsou 32bity. Jenže při startu systému se mě to neptá, které chci spustit a tohle zrovna potřebuju. Vag mi chodí na těch 32bitech a chci si to spouštět jen čas od času, jinak chci stabilně používat 64bit. Díky za radu

28.01.2010, 10:58 |
Losky Nastavil jsem i ve Windowsech výchozí operační systém, ale mám v nabídce jen jeden a to WINDOWS 7:(

28.01.2010, 23:14 |
Losky to nikdo neví?

29.01.2010, 02:45 |
Losky Už jsem to vyřešil