Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ubytování Řím, kde?

o Navštíveno 483x o
o 27.01.2010, 08:06 | Honza130
máte někdo zajímavý tip na ubytování v Římě? ... 2 noci, nee úplně na okraji města :).. Co jsem koukal na ceny, tak se to pohybuje kolem 150-200eur za 2lůžk.p.
díky

o 27.01.2010, 10:29 | Alííí
Byl jsem s manželkou v listopadu na 3 dny a 2 noci, super hotýlek v ulici Via Venti Settembre (na jméně pracuju) kousek od centra, všechno jsme si prošli pěšky, jen poslední den s bagáží jsme jezdili metrem... Doporučuju.
Se snídaní tuším 108 € pro oba na noc.

foto k příspěvku  od Alííí

o 27.01.2010, 10:45 | Alííí
Už to mám. Hotel BALTIC.
[ Link ]
Ale bookovali jsme to přes booking.com, platba předem, a nevěřil jsem až do poseldní chvíle, že to klapne (hotel v historickym paneláku v centru, drátěnej výtah, atd.), ale všechno super. Jednání personálu, snídaně, koupelna, spaní, všechno.

o 27.01.2010, 10:47 | Alííí
Jo, a možná tam potkáš pár motorek s českou reklamou na ulici, pak možná pár samolepek na dveřích v metru, a taky nějaký na letišti... :-DDD

o 27.01.2010, 10:48 | Alííí
:-)

o 27.01.2010, 11:19 | nome
Byli sme loni, stojí to pár korun a je to v podstatě v centru
[ Link ]

nečekej nějakej ultra luxus ale jinak faj. Dohoda supr je možnost. i odvozu z/na letiště.
o 27.01.2010, 13:36 | Bucci
hele byldel sem tam v nějakym kempu cca 20 minut od náměstí svatýho petra.... 5 min budes + 5 zastávek metra.... cena byla cca 30€ za noc a osobu
o 27.01.2010, 16:52 | Harryp
v Římě není draho jezdit ani taxálem (není to Praha)
o 31.01.2010, 21:29 | hostelroma
Naše cestovní agentura "Hostelroma Simpatia" nabízí levné ubytování v Římě v apartmánech s kuchyňkou + snídaně. Zašlete mi Váš požadavek na e-mail: info@hostelroma.cz a obdržíte ode mě aktuální cenovou nabídku. Pomohu Vám také s výběrem letenky a v případě zájmu zajistím i transfer z letiště - veškeré informace jsou v češtině :-)
www.hostelroma.cz

foto k příspěvku  od hostelroma

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3734 sekund.