Navštíveno 702x

26.01.2010, 17:30 |
Kacko Hoj tak se pripojuju, potrebuju s timhle oriskem poradit.. Prituli se zadny normalni auto nelibi. Nic jako Corsa atp. Max. 206 se ji libi a dal uz jen sportaky.
Porad chce Celicu ve dvoulitru, ale rad bych ji mel jeste chvili nazivu.. takze podminky:
- diesel/lpg
- bezpecne
- kvalitni podvozek
- predokolka
- spolehlive
- sportovni vzhled:)
- rocnik iedalne 98+
- kolem 60tisic
Napada vas neco?
Corola, Xsara, GIII, Puma, Bravo, Megane Coupe, tohle by mohlo být tak 98+, <60tis

26.01.2010, 18:36 |
Kacko no z tohodle by se ji libil max ford puma, ale to ani nevim jestli se delal diesel.. dik za tipy. Jinak ta cena muze byt az 80..
Astra Coupé
Ford Focus,
P 306
Seat Ibiza
Spolehlivost - mno, bude to pořád 10 let starý auto
sice starší a benzin(muzes predelat na lpg) HONDA CIVIC 1.6 VTEC :-) podvozek ma celkem slusnej , trochu to i jede.o)
Kacko: mno, tak to je už jiná :o)
To už by se dal možná i
P406 coupé
Ford Cougar - ale musel bys dodat LPG
Jestli je to kvůli spotřebě (ta nafta nebo LPG) tak konkrétně s P406 (2,2 16v benzín - sedan) jsem jezdil dlouhodobou za 6,5 l a nijak jsem se necoural)
Do 2.0 16v bych se vůbec nebál jít a i když nejsem zrovna fanda francouzských aut, tak 406 mě velmi mile překvapila
Každopádně, z typů aut, které by možná přicházely v úvahu bude P406 coupé asi nejkrásnější :o)
Pro začínající přítulky se mi líbí prostě Yaris.
Nežere, nesere se, jede...
Čeldy se vůbec neboj, za 60 - 80k koupíš T18 a dokonce i T20 a na pohodu i pro ženskou. A k tvojí poznámce o tom, že by jsi přítulku měl rád ještě chvíli na živu: rozhodně, když na to přijde, má větší šance v Čeldě než v Corse, Pumě či podobných autech ;o) !!!

26.01.2010, 21:55 |
Kacko Francouz: jj ona prave chce T200(mrkacka se nelibi), ale i kdyz pritule jezdi dobre, tak i v 1.8i to bude celkem dost rychly a jako jeji prvni auto budu radsi, kdyz to bude mit cca 50-70kw;)
Zatim to vidim na Focus 1.8TDDi.. co si myslite o tom motoru, v jakym stavu bude TDDi po cca 200tisicich?
Moje bejvalka měla (má) jako první auto Corsu, ale jezdila i mojí Čeldou a v jak si libovala :o) ! A nej na tom bylo, že jak s ní jela, tak mi pak říká: "Jedu jedu a říkám si, proč na mě tak všichni koukají. No a pak jsem si uvědomila, že jedu Čelikou a né Corsou" :o))) !
Jo a Čelda T20 1.8 16V má 85kW, takže bych se toho vůbec nebál ;o) !

27.01.2010, 10:16 |
DaveF já bych koupil Focuse...ale za 60 tddi, to nevim, nevim :-)

27.01.2010, 12:03 |
Kacko Francouz: jj moje taky ridila my Coupe 20VT a taky si pochvalovala;)
DaveF: kolem 80-90 se da sehnat slusnej..
Mate tu nekdo toho Focuse 1.8TDDi? Na co si dat pozor?