Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nepřihlášení auta

o Navštíveno 727x o
o 25.01.2010, 22:31 | endru.ondra
Bude nějakej problém když koupím auto bude mít platnou techcickou a i zelenou kartu jen já ho na sebe nebudu mít přihlášený?

o 25.01.2010, 22:37 | hawai
mam dojem ze jsi povinen auto do dvou tydnu prihlasit, ale mozna kecam, ale taky jsem to jednou resil. (neprihlasil jsem auto, jezdil a jezdil a pak mi nekdo rikal ze jsem to auto mel do dvou tejdnu prihlasit jinak pokuta)
o 25.01.2010, 23:08 | thepyroman
tak ja nevim mam auto v odhlasce asi pul roku a nic... a kdyz to pujdu dohlasit tak na inspektorate mi pokutu nedaji, nebo aspon nikdy sem ji nedostal...
o 25.01.2010, 23:11 | .mycTD
problem nebude, ale jednou ho prihlasit stejne nekdo musi.
o 25.01.2010, 23:15 | endru.ondra
To vim že ho někdo bude muset přihlásit. Potřebuju pracáka otázka 3-4 měsíců a nechci si prací kurvit octávku a dávat zase 8 tisíc za přepis na to už nemam
o 25.01.2010, 23:23 | endru.ondra
A jak pa by to bylo třeba když by byl nějakej problém bouračka odtažení auta?
o 25.01.2010, 23:50 | Kacko
Pri boticce, odtazeni auta i zastaveni to neni problem, pokud mas neprocvaklej malej technicak. Navic snimky z kamer ti neprijdou.. U bouracky tipuju, ze to neprojde.
o 25.01.2010, 23:57 | BATMAN
Od PČR ti nic nehrozi.
Od magistratu ti taky nic nehrozi.
V zakone sice je ze to musis myslim do 14ti dnu prihlasit, ale nejsou tam uvedeny sankce, takze se na tebe muzou maximalne mracit :-)

...ja auto prihlasil po cca 18ti mesicich.
o 26.01.2010, 00:14 | endru.ondra
Díky kluci. Vypadá to že do toho pudu, jen se to nesmí dozvědět vyžší orgány :)
o 26.01.2010, 07:03 | Only_One
pokud ti magstrát označí malej TP a pak tě chytí PČR tak to problém bude. Minimálně na plzeňsku. Pokud s tautem nejezdíš tak to nikdo řešit nebude a maximálně ti vynadají a ty jim povíš jak to bylo rozmaštění padesátkrát přes střechu pana - orel a že to nešlo ani dotáhnout na evidenci :-D
o 26.01.2010, 09:06 | endru.ondra
Malej dostanu od bejvalýho majitele tak to asi nemusí bejt problém, hlavně se taky jedná oto kdyby to chtěl někdo ukráct tak právě nevym jak se dál postupovalo
o 26.01.2010, 09:14 | Only_One
no tak práve tady na plzeňsku když se to auto odhlašuje na nového majitele tak na bocích TP proštípou kdy to bylo odhlášené a PČR pak hned vidí co a jak. A samozřejěm proštípanej TP je neplatnej
o 26.01.2010, 09:16 | .mycTD
jeste napis, jestli bude v odhlasce, nebo zustane prihlasene na puvodniho majitele.
pokud ho dosavadni majitel pujde na tebe odhlasit, tak mu vetsinou procvaknou malej TP a mas smulu.
o 26.01.2010, 09:55 | Alííí
Přesně jako .mycTD, a pokud ho majitel nedonese na inspektorát, napíšou mu ztrátu, vystaví novej malej, a ten procvaknou. A ty jestli budeš jezdit s tím původním malým, neprocvaklým, dopouštíš se nějakýho trest. činu (nebo přestupku?), každopádně to nebude O.K. při kontrole... :-(
o 26.01.2010, 10:14 | tesil | Upraveno: 2010-01-26 10:22:18
Ja mam auto pul roku v odhlasce, 2x kontrola policajtu - zadny problem, 1x mi prislo predvolani za prestupek - cumel jsem ze to doslo mne - kdyz neni dokoncenej prepis - ale zadnej problem a 2x pojistna udalost - jednou pojistovna proplatila z meho pov. ruceni a jednou z pojisteni skla. Malej technicak mam u sebe neustrihlej.
o 26.01.2010, 10:20 | Prochy1551
No já mám auto už dva roky v odhlášce:) už mě několikrát kontrolovali - poprvé dělali bububu... a podruhé už jsem řekl, že jsem si techničák zapoměl u přítelkyně, že s tím autem jezdí ona... dal jsem mu vše ostatní (zelenou kartu apod.) jen si to přes vysílačku zjistil a pustil mě v pohodě dál (asi 3x)
o 26.01.2010, 10:29 | vinzek fa
pokud ho mas v odhlasce tak kontrola te max upozorni ale az to budes chtit zlikvidovat tak to musis stejne na sebe napsat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3536 sekund.