Navštíveno 735x

Bude nějakej problém když koupím auto bude mít platnou techcickou a i zelenou kartu jen já ho na sebe nebudu mít přihlášený?

25.01.2010, 22:37 |
hawai mam dojem ze jsi povinen auto do dvou tydnu prihlasit, ale mozna kecam, ale taky jsem to jednou resil. (neprihlasil jsem auto, jezdil a jezdil a pak mi nekdo rikal ze jsem to auto mel do dvou tejdnu prihlasit jinak pokuta)
tak ja nevim mam auto v odhlasce asi pul roku a nic... a kdyz to pujdu dohlasit tak na inspektorate mi pokutu nedaji, nebo aspon nikdy sem ji nedostal...
problem nebude, ale jednou ho prihlasit stejne nekdo musi.
To vim že ho někdo bude muset přihlásit. Potřebuju pracáka otázka 3-4 měsíců a nechci si prací kurvit octávku a dávat zase 8 tisíc za přepis na to už nemam
A jak pa by to bylo třeba když by byl nějakej problém bouračka odtažení auta?

25.01.2010, 23:50 |
Kacko Pri boticce, odtazeni auta i zastaveni to neni problem, pokud mas neprocvaklej malej technicak. Navic snimky z kamer ti neprijdou.. U bouracky tipuju, ze to neprojde.
Od PČR ti nic nehrozi.
Od magistratu ti taky nic nehrozi.
V zakone sice je ze to musis myslim do 14ti dnu prihlasit, ale nejsou tam uvedeny sankce, takze se na tebe muzou maximalne mracit :-)
...ja auto prihlasil po cca 18ti mesicich.
Díky kluci. Vypadá to že do toho pudu, jen se to nesmí dozvědět vyžší orgány :)
pokud ti magstrát označí malej TP a pak tě chytí PČR tak to problém bude. Minimálně na plzeňsku. Pokud s tautem nejezdíš tak to nikdo řešit nebude a maximálně ti vynadají a ty jim povíš jak to bylo rozmaštění padesátkrát přes střechu pana - orel a že to nešlo ani dotáhnout na evidenci :-D
Malej dostanu od bejvalýho majitele tak to asi nemusí bejt problém, hlavně se taky jedná oto kdyby to chtěl někdo ukráct tak právě nevym jak se dál postupovalo
no tak práve tady na plzeňsku když se to auto odhlašuje na nového majitele tak na bocích TP proštípou kdy to bylo odhlášené a PČR pak hned vidí co a jak. A samozřejěm proštípanej TP je neplatnej
jeste napis, jestli bude v odhlasce, nebo zustane prihlasene na puvodniho majitele.
pokud ho dosavadni majitel pujde na tebe odhlasit, tak mu vetsinou procvaknou malej TP a mas smulu.

26.01.2010, 09:55 |
Alííí Přesně jako .mycTD, a pokud ho majitel nedonese na inspektorát, napíšou mu ztrátu, vystaví novej malej, a ten procvaknou. A ty jestli budeš jezdit s tím původním malým, neprocvaklým, dopouštíš se nějakýho trest. činu (nebo přestupku?), každopádně to nebude O.K. při kontrole... :-(

26.01.2010, 10:14 |
tesil | Upraveno: 2010-01-26 10:22:18
Ja mam auto pul roku v odhlasce, 2x kontrola policajtu - zadny problem, 1x mi prislo predvolani za prestupek - cumel jsem ze to doslo mne - kdyz neni dokoncenej prepis - ale zadnej problem a 2x pojistna udalost - jednou pojistovna proplatila z meho pov. ruceni a jednou z pojisteni skla. Malej technicak mam u sebe neustrihlej.
No já mám auto už dva roky v odhlášce:) už mě několikrát kontrolovali - poprvé dělali bububu... a podruhé už jsem řekl, že jsem si techničák zapoměl u přítelkyně, že s tím autem jezdí ona... dal jsem mu vše ostatní (zelenou kartu apod.) jen si to přes vysílačku zjistil a pustil mě v pohodě dál (asi 3x)
pokud ho mas v odhlasce tak kontrola te max upozorni ale az to budes chtit zlikvidovat tak to musis stejne na sebe napsat