Navštíveno 507x

25.01.2010, 19:15 |
dddd jak zjistit za kolik šla včerejší aukce, případně předvčerejší, někdy mi to hodí cenu a že ukce, už je dávno pryč a u toho to nemohu najít

25.01.2010, 20:36 |
Nora musíš vědět číslo aukce
staci si ji ulozit CTRL + D
Watch this item nabudúce :o)

25.01.2010, 22:38 |
Rudi hoď to do skončenejch aukcí
pokud nevis cislo aukce najdes v historii prohlizece

27.01.2010, 19:14 |
dddd to je dobrej nápad, díky
Trochu odbočím, stalo se někomu, že prodejce má cenu dopravy do ČR napsanou, ale po zaplacení jí zvýší, že je to málo a jak to řešíte, zaplatíte?
Mně se tohle stalo, původně chtěl 60 a potom 74 dolarů.

04.02.2010, 23:40 |
JP sanjasin: Tohle zkoušej často, zvlášť když to koupíš nabídkou (Make Offer) za nižší cenu. Když to neni o moc, tak to neřešim, ale tejden zpátky jeden prodejce vykouzlil ze 40USD rovnejch 100, tak jsem mu hned napsal, že je to moc velkej rozdíl a že jestli na ceně trvá, tak to nezaplatim. Obratem mi přišla omluva a invoice se 40USD poštou... Ještě se mi nestalo, že by na tom zvýšenym poštovnym někdo trval.
Je pravda, že jinej prodejce měl za stejný zboží dopravu 78 dolarů, takže je to asi reálný, blbý je, že už jsem všechno zaplatil a až potom se ozval, že chce zvýšit, takže jsem zaplatil i těch 14.

05.02.2010, 13:30 |
JP no to buď rád, že jsi to mohl doplatit a neposlal ti tu platbu celou zpátky, abys mu to poslal znova celý... já už takhle několikrát přišel úplně zbytečně o několik set Kč na poplatcích za převody.