Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > set-top-box s VGA ?

o Navštíveno 420x o
o 25.01.2010, 13:59 | Bart 007
mate nekdo set-top-box s VGA vystupem?

o 25.01.2010, 14:10 | Tuner#2
Prošla mě jich rukama desítky, obávám se že žádný takový není a nebo zůstal mě utajen. Proč to chceš? Zapojení na PC monitor? Prodává se i redukce scart - VGA ale nikdy jsem to neměl potřebu vyzkoušet v praxi jak to funguje a co z toho leze za obraz.
o 25.01.2010, 15:28 | Ravo | Upraveno: 2010-01-25 15:30:07
To tuner#2:

A STB s výstupem nejlépe component (Pb+Pr+Y) na CINCH konektorech + 2x CINCH audio (nebo aby alespoň tyto signály posílal do SCARTu) náhodou neznáš?

Potřebuju propojit s velkou TV analogově poměrně dlouhým svodem (6m - a už se tam celkem dost projevuje rušení na compozitu, přes který to mám teď (je tam v souběhu i napájení a ostatní zdroje sig))

Stačí STB, nepotřebuju HDD rekorder, přehrávač DivX apod (asi ani MPEG-4 být nemusí), byl by good, kdyby uměl 12:9 a rozumnej upscaling na 720p

Díky
o 25.01.2010, 15:43 | Tuner#2
Ravo: A co zkusit modulátor pokud je zobrazovač s tunerem tak když použiješ kvalitní externí modulátor, tak je obraz lepší jak po kompozitu.

Jinak jediný set top box s možností komponentu ve scertu je dle mě tohle: [ Link ]

alespoň satelitní verze to tam má, předpokládám, že i DVB-T verze má stejné menu a možnosti. U satelitu DM 500 to mám vyzkoušené, redukce scart 3 cinch od Profigoldu, obraz do AVčka a tam konverze na HDMI.
o 25.01.2010, 15:51 | Bart 007
jojo chtel jsem to napojit na lcd monitor - takova nouzovka do pokoje detem.
Nasel jsem jen AVerTV Hybrid STB 1080i ale stoji dost...
mrknu na tu redukci
o 25.01.2010, 16:03 | hifim@ni@k
Dreambox je dobrý. Cenově zajímavější je asi IPbox.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.