Navštíveno 1096x

O vikendu jsme s pritelkyni jeli na vylet, cestou jsme se zastavili ze si udelame malou prochazku a hle co jsme nenasli. Naprosto netknuty vrak Holdenu Kingswood. Musi tam stat uz dlouho a co je s podivem, nic se z nej neztratilo..
Udelal jsem pro vas par fotek.

25.01.2010, 08:42 |
hawai tyjo škoda tak poničený kastle, jinak by pomalu stálo za to ho vytáhnout a něco s nim udělat

25.01.2010, 08:55 |
Pekys Phyti: myslim ze bad je u klokanů ;o)
Tady v lese najdeš max mrtvolu, nebo Š120 :o)
Pekys: tim by se to vysvetlilo, protoze u nas by se toto stat nemohlo.

25.01.2010, 09:25 |
Alííí Jsem čekal fotku klíčků v zapalování, nebo mrtvoly v kufru... :-D
V kufru nic nebo spis nikdo nebyl. A kapotu jsem nezvedal neb bych porusil to, co se tam uz roky formovalo...
Jo a je to v Australii. Mame zrovna vrchol leta a konkretne v sobotu bylo pekny vedro..
viz foto nize..

Ty jo..co bych za to dal takovou krasnou teplotu :-) Jake tam maji kary? Co sem koukal na nejake dokumenty,tak same pekne brutal specialitky
No co tady maj za auta.. To je dost ruzny, podle toho, kde se zrovna nachazis.. Ve velkych mestech to je rozmanity, od malejch hatchbacku z evropy a japonska pres mistni (a nejvice rozsirene) Holdeny a Fordy, az po "ute" neboli utility (neni nic vic australske, nez "aussie ute" (prikladam fotku pro predstavu).
No a v odlehlejsich castech jsou to hlavne trucks, 4 WDs atd. Hlavne maj brutalni ramy..

zlata zima... s takovouhle teplotou mi dej pokoj :-)))
2 badczech: ute, ne truck ;o)

25.01.2010, 16:10 |
Kesam hawai: prohlédni si znova fotky co by jsi stím chtěl dělat to by jsi ani nevytáhl v jednom kuse 3 fotka ukazuje že auto je totál na sračku rozpadlé :-)
jinak pěknej ulovek v lese :-)i dveře moc neseděj čeče:-)
no jooo ja zapomel ze byl LJ v minulem zivote ledni medved... :o)))) to ja radeji tepleji, teda neeee az tak horko, ale tak polovina toho daval displej by me stacila po celej rok

25.01.2010, 21:26 |
Kesam říkaš 23 strop ko :-)???