Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vodafone tel. hláška

o Navštíveno 508x o
o 24.01.2010, 09:39 | P3RF3KT
co znamená když volám a ohlásí mi to ze me vítá vodafone a ze sem byl presmerovan do hlasove schranky ktera neni registrovana, proto bude hovor ukončen.znamena to ze volanej ucastnik je mimo signal nebo ma vyplej tel. nebo ze moje cislo nechal nekam presmerovat?

o 24.01.2010, 10:02 | Only_One
no já si to vysvětluju tak, že to je hlasová schránka čísla, co ještě se do toho ten uživatel nikdy nepřihlásil, tekže není předpoklad že si tu zprávu vybere. Takže to hovor položí
o 24.01.2010, 10:32 | P3RF3KT
ok takze to mam chapat tak ze ucastnik ma momentalne vyplej tel.? jen abych vedel pac jestli si me dal do ignorace tj. nechal me presmerovat na nejakou hlasovku tak na nej se*u
o 24.01.2010, 10:33 | Midnite
se* na něj :D
o 24.01.2010, 10:34 | muSlim | Upraveno: 2010-01-24 10:35:30
presne ako O_O, ten komu voláš nemá aktivovanú hlasovku, či je vypnutý, to sa nedá povedať, záleží na tom či má zapnuté presmerovanie v prípade nedostupnosti, alebo tzv. uncinditional presmerovanie...
o 24.01.2010, 12:50 | P3RF3KT
stejnou hlasku to hlasi i pri volani z jinych cisel takz patrne jen vyplej telefon
o 24.01.2010, 15:00 | HIGHTOWER
pošli SMS a uvidíš, zda hned dojde, může mít třeba přesm. všechny hovory, sms ale přijme. Může být také jen mimo signál... Až ti případně zacinká tel. že sms byla doručená, zavoláš a uvidíš, zda se dovoláš nebo ne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3229 sekund.