Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Blbý sejkvenčento podruhý!

o Navštíveno 650x o
o 23.01.2010, 12:02 | Komba
čau,ještě jednou zkusím otravovat stím sejkvenčentem(0,9cca rok 95).Kontroloval jsem všechno co jste říkali a čerpadlo tlačí,dává dost,podtlak žádnej a filtry dobrý.Po pročištění to běží líp,ale problém je,že po ohřátí to zdechne a nejde nastartovat,jen to točí se starterem a kolikrát ani to ne a cvaká jen v řídící jednotce...nevím jestli mi hold něco poradíte,kdyžtak budu muset navštívit fiat forum.díkes

o 23.01.2010, 12:46 | kozlustechnykus
Cidlo teploty? Kdyz mi odeslo na fabii, tak po zhasnuti teplyho motoru nesla nastartovat a musel sem pockat az vychladne. Vymena to vyresila. Ale to ze ani netoci...
o 23.01.2010, 12:58 | Honza2.016v
prdy..snímač otáček na klice, případně na rozdělovači..ale to na klice to je na 99,99999%.... protže to je jedna z typickejch závad
o 23.01.2010, 13:08 | .mycTD
jj, snimac otacek
o 23.01.2010, 13:12 | Komba
čidlem na kliku by se vyloučilo tedy chcípání.A to že nejde vytočit fakt nevim...četl jsem fiat forum a trochu jsem se dozvěděl,že to mužou být špatný rozvody,čidlo na teplotu vody,zapalovací modul,čidlo tlaku v sání,poloha klapky:D mraky věcí který já fakt doma jen tak nemam...
o 23.01.2010, 13:18 | .mycTD
proto napred odstran to chcipani a ostatni res az potom ;-)
o 23.01.2010, 13:27 | Komba
A nemáte někdo snímač na kliku?...ono taky nějaký umělec tam narval svíčku nakřivo že je tam napůl natočená,to jsem si všiml až později.
o 23.01.2010, 14:44 | Phitypaldy
No jak pises ze, to nekdy jen cvaka v ridici jednotce tak bych mozna hledal zavadu tam. Kolikrat odejde jen to relatko co byva jeste pred jednotkou. Nevim presne jak u tohoto prcka, ale za pokus by to stalo. Snimac otacek? Pokud by byl spatny tak to nenatocis ani za studena. Cidlo teploty? zkus zmerit jaky ma odpor.(mezi tema kontakty) Pozor muzou tam byt dve cidla-budik a teplota vody pro jednotku. Zjistis odpojenim a az ti spadne rucicka na budiku tak to cidlo te nezajima, ale to druhe. Volnobezny ventil? Poradne vycistit acetonem i dosedaci plochu v klapce a i s obtokovym kanalem ve kterem je. Poloha-potenciometr skrtici klapky? Jedine zkusit vymenit za novy, na nem neni co opravovat. Ale nic nezkazis tim ze si jen tak preventivne probehnes vsechny kabely a kostry. Jak je to zmrzle tak to umi praskat a nekde to muze treba probijet.
o 24.01.2010, 10:01 | Honza2.016v
to je taková specialitka u italů ty snímače otáček - 90% libovolnejch aut má/mělo/bude mít tento problém.. v klidu nastartuješ motor se ohřejvá a kolem 70°C chcípne jelikož se ohřeje i to čidlo jehož odpor se zvětší na nekonečně velkej..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.