Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Půjčení závitníku M9x1,25

o Navštíveno 1017x o
o 23.01.2010, 09:09 | Lumík | Upraveno: 2010-01-23 09:16:08
Ahoj všichni. Měl bych dotaz na opětovné vyvrtání díry do náboje po výměně brzdového kotouče. Kotouč drží na náboji jedním šroubem, aby na sobě seděli díry.(kotouč-náboj). Starý šroub nešel povolit a tak jsem kotouč odrazil a flexou zařízl. A teď bych chtěl fréznout znovu díru v který je zaříznutý starý šroub.
Má někdo závitníky? Šroub vypadá s jemným náběhem cca. 1,25 ale M8 to není, vypadá to tak na M9 nějaký atyp.

foto k příspěvku  od Lumík

o 23.01.2010, 09:14 | Lumík

o 23.01.2010, 09:17 | Lumík | Upraveno: 2010-01-23 09:21:03
Takle vypadá ten šroub, který drží kotouč na náboji. Jeho funkce je dle mého pouze ta, že když se sundá kolo, zabrání pootočení brzdového kotouče vůči náboji a tedy šrouby od kola mají hladký průběh do náboje.

Nejlé Praha nebo Plzeň. Sundá se kolo, uděla díra a je to.

o 23.01.2010, 11:15 | Phitypaldy
To bych asi neresil, na spouste aut to tam ani neni. Kotouc se vycentruje srouby. Ale prece jenom jsou to brzdy tak nevim no.
o 23.01.2010, 14:42 | Lumík
Ahojda, přesně jak říkáš. Ale zase si myslím, že udělat jednu díru závitníkem dle šroubu nemůže být problém a záležitost hodinky práce.
proto schánim ten závitník popřípadě někoho kdo by mi to vrtnul.
o 26.01.2010, 15:30 | Lumík
Ahoj všem. Na všechny moje inzeráty ohledně pomoci nebo nápadu dopadly k prdu. Nevim jaký účel je tohoto fóra, krom toho, že tu pokecají kamarádi atd.
Prodat se tu absolutně nic nevede pokud to neni za bezkonkurenčí cenu, protože to jinak inzerát dostane jen kritiku atd. Nebudu dále rozebírat.

Když srovnam s OpelRenbau klubem, tak tam i když NONAME napíše, dostane aspoň jednu radu cos tim, nebo za kym si má dojet.

Pro ty koho můj příspěvek zaujal dávam výsledek. Materiál sehnáný ve čtvrtek se bude vrtat.

o 26.01.2010, 15:31 | Lumík
Závitníky naměřeny dle šrouby a rovnou zakoupen vrták na prvotní díru a následně na dírku která by měla minout závity a odvrtat původní šroub

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3285 sekund.