Navštíveno 719x

22.01.2010, 21:09 |
camron | Upraveno: 2010-01-22 21:09:57
Takže již podruhé na reklamci kvůli flekům na displeji /touch cruise/. Mezi 1. a 2. opravou cca. měsíc, nyní se po druhé výměně další flek objevil již následující den, takže to tam ponesu zase. Neuvěřitelné!
Poradíte mi nějakou náhradu, já už ten šmejd nechci. uvažuju o Omnii nebo Xperii II?

22.01.2010, 21:36 |
JP To myslíš tu "olejovou skvrnu"? Tim trpěly hlavně Diamondy, ne?
Já jsem dneska po 3 letech koupil novej telefon - vybíral jsem vybíral a po 8 letech s PDA/smarphonama jsem nakonec koupil "blbou" N6700. HTC jsem měl v ruce snad všechny ty nový a přijdou mi celkově dál než cokoliv od samsungu. Xperii jsem nezkoušel, nemam rád SE (i když je to snad výroba HTC). Když chce člověk pevnej telefon klasický konstrukce (nevysouvací, nevyklápěcí apod.) ovladatelnej tlačítkama (ne jenom matlánim po displeji), kterej mechanicky bez problémů přežije alespoň další 3 roky, tak u HTC a prakticky ani jinde nic nenajde. Všichni se snažej napodobit iPhone a na lidi co chtěj "chytrej" telefon především na práci se dočista sere.
pardon za OT:D

22.01.2010, 21:37 |
Tiler Co Samsung i8910 HD, nekoukal si??? Ale je to symbian, ne w. mobile.
jojo, olejovou skrvnu. mě zaráží, že vymění display a ten je vadný. A v jakékoliv poloze se dotknu displaye, tak se to uprostřed (kde je ta skrvna), krabatí...

23.01.2010, 06:12 |
Zdeny60 | Upraveno: 2010-01-23 06:13:16
JP!!!!! P O D E P I S U J I se pod to, co jsi napsal a máš naprostou totální dokonalou pravdu.
Je to jako ten příspěvek od kolegy nahoře, co chce koupit "5.1"... Stejná masáž a hlavně stejný výsledek. Lidi se nechaj zblbnout a zmanipulovat a ztrácí schopnost někdy uvažovat...
Mně například dnešní generace VŠECH MT v ceně dejme tomu do 10.000 Kč sere tak neskutečně, že to není až možný. SW se kouše, na displej v autě nevidíš (pokud je ti 50 jako mně, oprotože písmena mjí asi 2,5mm), sms za jízdy nepřečteš na psaní musím zastavit a vzít si brejle, baterky to žere jako kráva, ... Já říkám, poslední dobrý MT byla 6310... Asi ji zase vyndám a budu mít klid.
A největší ól je, když se do toho narvou MP3 (možná, že dnes už i MP4 nebo MP5 :-) a navigace.....
problem HTC neni v LCD ale prednim krytu:o) kazdopadne ja mam uz nekolikate HTC a nikdy jsem nemel problem se skvrnou :o) asi moc nemackam lcd:-)
taky mam takovou bestii a jediny co me sere, tak ze docela casto kousou W. a furt restartovat.... jinak ho mam cca 2 roky a zatim musim zaklepat, ze zbytek facha jak ma... ale taky chci neco jinyho....zmena je zmena :o)
"sms za jízdy nepřečteš na psaní musím zastavit a vzít si brejle"....to nemyslíte vážně, že ne?
Kamaráde, budeš se divit, ale myslím... Na E66 nepřečtu sms proto, protože když je v ní číslice, tak má stupidní barvu a zaniká, navíc v šeru a když jsem trochu unavený, tak už ne. A napsat za jízdy? To se ani nepokouším...
I tobě bude jednou 50 a pak si možná vzpomeneš, jak to bylo v 20-25 snadný...
Mam iphona a nedam na nej dopustit:D, za jizdy sms bez problemu i bez brejli, sms s telefonem nalezato napisu i za jizdy kdyz na to prijde a taky uplne bez problemu:)
2zdeny:
tady nejde o to, jestli mi je 15 nebo 180, ale o to, ze si nelajsnu psat SMS za volantem.
mám HTC HD , chovám se k tomu jak prase , nesčetněkrát mi spadlo na tvrdou zem..... pak jsem se tu na ahc dočet že to má prej na něco trpět tak si řikám že někdo musí bejt větší prase než já aby to zkurvil..... no nedalo mi to a zkusil jsem to (s tim že mám záruku a nic mi nehrozí jen to že mi to zdarma překrytujou a bude jak nový) .... tlačil jsem na to jak kokot a nakonec se mi to povedlo a mám olejovou skvrnu :)
každopádně nevim proč se zlobíš na HTC, nic lepšího stejně nenajdeš ani kdyby jsi se rozkrájel.... podle mě to jen blbě nosíš v kapse.....
2Nismo:
to promin, ale aby se dalsi zavada displaye objevila den po jeho vymene za novy?

25.01.2010, 08:30 |
Bucci camron.... měl sem Polarise (Touch Cruise) asi rok a neměl sem jedinej problém.
... stejně jako tady někdo píše, že tím trpí diamondy... měl sem 3 nebo 4? a nikdy žádnej problém ať už to byl origo Diamond nebo MDA Compact 4
.... teď mam Diamonda2 a opět bez sebemenších problémů
ono je to tím, že tam je display přilepen na přední kryt a když to nosíš v kapse bez krytu nebo na to tapeš prstama moc silně, může se kus odlepit, rozhodně to není displayem, protože bys tam asi nic neviděl

25.01.2010, 08:31 |
Bucci PS: jako nismo o 2 příspěvky nademnou
pokud se to stalo den potom tak to s tebou bud vyjebal servis že tu vrstvu jen fyzicky přizvedli a skvrna tim pádem zmizí nebo to nějak posralhausoval servis při výměně.... každopádně bych vinu nesvaloval na htc který za to nemůže....ano je to "vada" ale tohle tě potká u každýho velkýho displaye kterej je dotykovej, u iphona ti rovnou prdne LCD a máš po prdeli, ..... na tohle musíš opravdu tlačit jak maxikokot aby se to stalo jinak se tahle "vada" neobjeví....

25.01.2010, 12:09 |
Daryl (A)
Nismo :)))))