Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ebay.de HELP

o Navštíveno 1697x o
o 22.01.2010, 13:47 | J-T.
Můžu se jako Čech s adresou v ČR zaregistrovat a prodávat na ebay.de? PayPal mám.

Jinými slovy chci pravidelně tak cca 5x do měsíce prodávat přes Německý ebay mince - ČR pro mince které mám je nezajímavá...

Jak na to? Budu vděčen za jakoukoliv pomoc.

Díky

o 22.01.2010, 15:09 | Cenda
zaregistrovat se, prijde ti dopis s prihlasovacima udajema, vyplnis si svoje udaje v nastaveni a muzes jet. Nicmene bez aktivity se ti bude o neco hur prodavat, resp. v drazbe vetsinou nedosahnes odpovidajici ceny.
o 22.01.2010, 15:39 | TheTimo
musíš mít bankovní účet v DE, jinak Tě to nepustí...
o 22.01.2010, 15:45 | Cenda
pro prodej?
o 22.01.2010, 16:03 | J-T.
Cenda: Tak s aktivitou je me to jasne. Zacal bych prodavat nejdriv drobnosti až pak něco většího - každej musel nějak aktivitu získat ...

TheTimo: Takže mám smůlu? :-(
o 22.01.2010, 16:22 | TheTimo
jo, pro prodej, alespoň tak to bylo před cca. rokem když jsem to řešil...
o 22.01.2010, 16:31 | Nora
prodávat můžeš odkudkolivm jen musíš mít účet v německé bance, nebo za dardu poslat z českého.
o 23.01.2010, 09:24 | Newman
a proc se nezaregistrujes na .com a kdyz budes delat prodej tak zadas ze posles pouze do Nemecka a zbytku Evropy - napises to v Nemeckem jazyce a je to. Ucet ti staci Ceskej. Aukce se zobrazi pouze v Nemecku a statech kam jsi ochoten poslat. Co se tyka plateb tak pocitej ze pokud prijmes EUR na cesky ucet banka ti uctuje automaticky 100,- Kc za prevod i treba 1EUR na CZK a to se vyplati :-)
o 23.01.2010, 09:27 | Newman
Nemci jsou na ebayi c*raci a paypal vestinou nemaji. Navic pokud potrebujes pracovat s penezi na uctu budes je prevadet z paypal uctu na bankovni ucet a pokud je to do 3.000 CZK je tam poplatek 30,-Kc navic paypal vuci bance dava dost spatny kurz na prevod takze jestli muzes drz penize v paypalu a radeji je utrat zase za neco paypalem.
o 23.01.2010, 10:36 | Mr.Scully
Ja jsem taky vzdycky prodaval na ebay.com a je tam moznost dat tu vec na prodej jen na ebay.de. A Nemcu jsem mel jako zakazniku spousta a vsichni bez kecu platili Paypalem, i kdyz je jasny, ze oni jsou ujety na ty jejich bankovni prevody.
o 24.01.2010, 20:15 | J-T.
Newman: Díky za tip! Zkusím to. V ČR mám Eurovej účet a nakupuju taky v Eurech takže to by neměl být problém - maximálně pro kupujícího že zaplatí za mezinárodní platbu - to by ale řešil paypal...

Mr.Scully: Můžu se případně na tebe obrátit kdyby byl nějakej problém?

Ještě dotázek. Je lepší se zaregistrovat jako „osoba“ nebo „firma“. Jde mě o důvěryhodnost pro němce…
díky
o 24.01.2010, 20:49 | Mr.Scully
J-T. - zkus se zaregistrovat, kdyztak ti poradime. Za jine lidi prodavam nebo nakupuju hrozne nerad - vzdycky se totiz neco posere :) Zakon schvalnosti, fakt :)
o 24.01.2010, 21:09 | J-T.
Mr.Scully: Myslel jsem právě tu "radu po telefonu" ne že bych přes tebe prodával :-)
Přes prostředníka to řeším do teď, ale začíná být nespolehlivej a všechno mu trvá :-( tak to chci zkusit sám...

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3308 sekund.