Navštíveno 1631x

21.01.2010, 21:02 |
snuky Nemate nekdo tip jak dostat dolu rychle a setrne vsechny nlepky a oznaceni vozu z vika kufru, drzi to tam jak pribity, jde o ty nalepky CZ a oznaceni typu treba octavia TDI atd..?
napr.
[ Link ] dik!
OT:koupit jiné auto? :D
co žiletka a volné odpoledne, když budeš opatrný tak písmenka odděláš a zbytek lepidla třeba tech benzínem

21.01.2010, 21:05 |
Datom ja jsem nalepky z auta dostal dolu z fenem.... moc jsem tomu neveril ale slo to dobre
použil bych fen nebo horkovzdušku... ale opatrně... a pak třeba trochu toho benzinu...

21.01.2010, 21:11 |
Kesam Ten tech určo.To ti i oživí lak :-)

21.01.2010, 21:12 |
snuky ziletkou se bojim.. ten fen zni dobre, zkousel sem to nehtama ale drzi to. A oznaceni motoru taky jen nalepeny abych to neurval s lakem :)

21.01.2010, 21:13 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-01-21 21:15:39
Vem si nit a jako kdyz si cistis zoubky,tak konej..ted v zime sem dostaval napisi dolu slo to jako po masle.Pak technicky benzin a mas vyhrano..nejsnazsi a nejrychlejsi cesta

... :-)

21.01.2010, 21:20 |
snuky no presne takhle to potrebuju sundat :) jako fakt niti na zuby to de jo ?mam to nejak nahrat tim fenem nebo normal za studena ?
Vubec to nenahrivej..natoc si nit,ani nemusi byt dentalni ale obyc a jezdi sem a tam..budes prekvapen jak to jde dolu..a bez skrabancu :-) Ja si utrhl kus nite koukajici z mikiny a slo to :-)

21.01.2010, 21:44 |
snuky tak tohle hned zejtra vyzkousim :)
horkovzduškou nastavenou tak, abys před ní udržel ruku, přišlo mi to u staršího laku jistější
ja to delal jak cupra.165.akorad misto nite sem vzal silon,pak tech.benzin a jeto.
Jen pozor, aby to oznaceni modelu atd bylo jen nalepeny a nebylo to i cuflikem pripevneny ke dverim - ze by po nem byla dira :)
Ikdyz to uz dneska snad u zadnyho neni...
No ,bohuzel u meho forestra my2007 byla :-( :-) Taky sem si to rikal jako ty Luka :-)

21.01.2010, 22:24 |
Kesam To měl ford že tam byla durka :-)

22.01.2010, 09:25 |
Alííí cupra.165: Znaky jsi oddělal krásně, ale ten žlutej podčíselník (potažmo "dítě v autě") Ti ten zadek kurví asi tak 200x víc než těch pár písmenek... :-D Sorry, musel jsem.
Diky :-) ale jezdi tam s tim manzelka se spuntama..a musim rici,fakt ta znacka dite v aute funguje,lidi se mi mene lepi na prdel a jsou ohleduplnejsi ve meste :-)
Co se tyce podciselniku,mam tam svoji reklamu,tak potrebuju aby to bylo do oci :-D
Jestli koukáš na Overhaulin, tak chlapi to tam sundávaj horkovzduškou, takže na tom asi něco bude ;o)) ! Je samo víc možností jak to sundat...
... existuje na to chemie - vcera to bylo v kriminalce MIAMI :-)
kolegovi cedulku sundali spoluobčané, sundali ji tak dobře, že ani po autě nebyla ani památka
Newman tomu dal korunku :o))))))))))))))))))))))))))))))))

22.01.2010, 13:45 |
Alííí Včera v MIAMI řešili ty ztuhlý mrtvoly, a ne nápisy na kufru Snukyho Octavie, ne? Bo jsem byl už tak ospalej? :-D
sroubovak placatej prez nej hadr odloupnout pismenka/znaky potom perchlorethylen a tim to de dolu samo odstranoval sem takhle zbytky lepidla po bocnich listach a ze ho tam nebylo málo

22.01.2010, 19:34 |
snuky vzal sem zubni nit a pismena i oznaceni motoru jsou dole jak u octavie tak u superba :) zejtra se chystam vzit pritelkyni fen a jit na ty nalepky CZ :))

22.01.2010, 19:34 |
snuky dik za tipy ;)
... kriminalka MIAMI jde i na JOJ nebo JOJ plus ... :-)
jj, nahrejvat, ale u jednoho auta co bylo polepeny reklamou byl problem s lepidlem, dolu to slo nejakym mafra sracem. technicak byl k nicemu, jen to rozmazal, ale to asi nebude tvuj pripad.