Navštíveno 1612x

21.01.2010, 20:22 |
Losky Ahoj, v prosinci 08 jsem půjčil peníze na dlužní úpis jedný ženský. Vše se notářsky ověřilo. Úpis vypršel v prosinci 09. Ženská nebere telefon a není možný ji jinak kontaktovat. Napsal jsem 2 upomínky doporučeně a vrátily se mi z důvodů přestěhování. Jak mám postupovat teď? Napsat nějakou žalobu na policii? Moc děkuju za radu
Exekutor..udelej si navstevu,vem si ty doklady ze jsi posilal upozorneni a oni si ji najdou,to mi ver...u solidniho exekutora nic neplatis,vse si vyridi sami...

21.01.2010, 21:36 |
Losky Jedná se jen o 15tis Kč. Nepočítám, že to dostanu zpět, ale zkusit to chci
Dobrych 15 tis... urcite bych ji to nenechal ji to prijde tak na tech 21...ma co chtela :-)
policie těžko, tohle bych viděl jako občansko právní spor, tudíž na soud maximálně....;-)

22.01.2010, 08:26 |
Smrada (M)
Zazadat soud o vydani platebniho rozkazu. Po nabyti pravni moci, zazadat soud o vydani vykonu rozhodnuti (exekuce), pak exekutor.

22.01.2010, 11:40 |
Losky Tak jsme napsali žalobu k okresnímu soudu podle vzoru a uvidí se, ale nevidím to reálně. Ta čubka z Jablonce určitě nemá ani bydliště

22.01.2010, 12:13 |
Losky Případně pokud je někdo z JBC, byl bych rád, pokud by se mi ozval na monabeana@seznam.cz, zda ji nezná. Děkuju