Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mrtvá LaCie. Výměna disku?

o Navštíveno 710x o
o 20.01.2010, 18:18 | petrbanan
Hoj ahoj, potřeboval bych poradit. Odešel mi po dvou letech externí 3.5" LaCie Porsche 500GB disk.
Vykuchal jsem ho a našel tenhle disk: [ Link ]
Zajímá mě jedna věc: můžu do toho strčit něco většího (1TB) nebo jak zjistím limit pro tu krabičku? Nejvíc dělali co jsem našel 750GB [ Link ]
Díky

o 20.01.2010, 19:39 | maresk | Upraveno: 2010-01-20 19:42:08
podle mého tam limit nebude - veškerý exteráky jsou jen prachsprostý USB na IDE/SATA převodníky, divil bych se, kdyby to u LaCie bylo jinak :-))

jinak co se disku týče, doporučil bych se držet Samsungu, protože málo topí-nebudou potíže s přehříváním

ještě jsem si uvědomil - na ten exterák byly jen 2 roky záruky ? protože co nakupuju externí disky od dodavatelů, tak všichni, snad až na Western Digital(který nekupuju) mají 3 roky záruku
o 20.01.2010, 19:43 | maresk
aha, tak beru zpět, LaCie dává jen 2 roky záruky :-(
o 20.01.2010, 21:08 | petrbanan
No praveze jak sem ho rozkuchal, tak tam toho je trochu vic a ma I FW porty, tak jsem si nebyl jistej
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.