Navštíveno 4309x

20.01.2010, 15:06 |
Barthez | Upraveno: 2010-01-20 15:06:31
Mám dotaz.
Jakej používáte přípravek na ošetřování autosedaček z kůže? Popřípadě kde bych ho koupil.
Diky, Michal.
liqui molly s obsahem vceliho vosku...kuze je krasne leskla a pekne voni. Kdyby jsi byl z Plzenska,tak Ti za 100 prenecham. Uz nemam auto z kuzi.

20.01.2010, 16:40 |
choze Jj vcely vosk je gut
takový mlíko v černý placatý flašce od sonaxu, takže asi to samý co Djturtle :-)

20.01.2010, 18:18 |
jp1 a je něco v modré barvě? to by se hodilo mě, aby vypadaly jako nové :-)

20.01.2010, 18:21 |
Syrup v modry barve? aby sis pak sednul v bilym tricku a misto bilejch zad mel modrou? :)))

20.01.2010, 18:45 |
jp1 no právě, něco co nebarví a pomůže :-)

20.01.2010, 19:00 |
Syrup ja pouzivam tohle ...
[ Link ] transparentni, ciry. Stoji to pakatel a je to super. Kuze je po aplikaci sice trosku kluzka, ale za par dni se to do ni vsakne, kuze se rozjasni, zvlacni a mam pocit ze jsem pro to neco udelal :)
nedavno jsem to taky resil a jako vitez tam vysel renapur (
[ Link ] ) - ciste prirodni prostredek
uz jsem to dal na sedacky a dobry :-)
Děkuji všem. Kamarád věnoval něco dle něj vyzkoušeného od Daichmana ( pyxla jako vosk se včelím voskem ). Každopádné moje rodiče používaj už delší dobu RENAPUR a taky prej good, tak ho pak testnu.
Koupil jsem si do pásovce origos kuži, tak se chci postarat.....
Díky.

21.01.2010, 09:46 |
Lukaash | Upraveno: 2010-01-21 09:47:59
Renapur je fajn, pouzivame ho na moto kombinezu, boty, rukavice a super :-) vcetne minimalni spotreby ... jedno baleni mam uz asi 5 let a porad zbyva :-)
jen je nutne po aplikaci a castecnem zaschnuti/vsaknuti radne setrit zbytky...
Trochu oživím, zde pěkný test a foto srovnání přípravků na ošetření kůže.
[ Link ] 
S DODO mám vlastní zkušenost, ten sealant je boží, maximálně doporučuji!

24.11.2013, 21:52 |
soray | Upraveno: 2013-11-24 21:53:03
Koukám, kam až se dostal náš test :-) Ten Dodo set je neskutečnej, co umí - nedávno nám poslal zákazník toto:

soray: Co presně máš společného s detailingshop.cz? Jde mi o to když bych vzal více věcí jestli jde udělat cenovka.. Čistě pro info.. :-)
Děláme ruční mytí,takže odběr by mohl být větší(pokud by partáka něco zaujalo).. Dík..

25.11.2013, 10:12 |
soray Všechno jde :) Písni mi na mail pod nickem co bys potřeboval.
soray: Máš to tam.. Uvidíš co se stím dá dělat.. :-D
Tak do ted nic nedošlo.. :-) Soray děláš i se Suprákem? (Supermafrasol).. Nebo mužeš mít možnost objednat? Popř. cenovka?
já sem spokojenej s GLIPTONE
[ Link ] ...co je fakt pecka, že mlíko má super vůni v podobě kůže
zrovna včera sem si koupil širokej koženej pásek 5cm, kterej byl totálně vysušenej a hrozně tvrdej tzn. úplně neforemnej
Vzal sem Gliptone a jak sem zévloval v garáži tak pásek dostal dávku, která se v počátku nevsakovala (určo teplota v garáži + 5. Nooo pak nastalo zavěšení ke stropu přímo nad kamna...4dávky a pásek je krásně měkkej.
Dneska mi voní celá šatna po kůži a to jen z pásku...nemůžu se dočkat až bude teplo a já napustim sedačky v Octě
miluju tu vůni

08.02.2014, 20:06 |
soray Můžeš mi to prosímtě ještě jednou přeposlat? Už si nevybavuju o co šlo a v mailu jsem nic nenašel.
Supermafrasol nepoužívám a ani nedodáváme, na můj vkus je to zbytečně agresivní záležitost. Umím si to představit maximálně na mytí motorů tam, kde již nestačí běžný apc. Na druhou stranu ten je běžně k dostání na netu, neměl by být problém ho sehnat i jinde.

08.02.2014, 21:42 |
soray Colourlock nebo Raceglaze Alcantara cleanerem vyčistit a pak naimpregnovat. Neměla by se prehnane macet - jinak se začnou dělat cucky.
Už také nevím o co šlo.. Každopádně se to vyřešilo asi jinak.. :-) Suprák je agresivní,ale čistí vše perfektně.. Používáme i nějaké aktivní pěny,či odvoskovače. A ted právě hledám od někoho suprák za lepší ceny.. Kolega bere 25l za cca. 2 500,- A když koukám na net,tak ta cena je super, nikde sem za lepší neviděl. A přesto je to udajně moc nákladné..
AllInOne: Koukám,že jsi brňák.. :-) Kdyby se ti nechtělo čistit písni mail a dáme to komplet do kupy.. ;-)
Jojo, už jsme i jednou cosi řešili.
Nemám je nijak zajebaný, spíš zda na to něco je, pro takovou tu lehkou očistu sem tam :-)

09.02.2014, 14:29 |
soray Semiš bych řešil obdobně, jako alcu.
24.11.2013, 21:52
Čím docílím tohoto výsledku? Nějvětší balení je kolik? Dík..

09.02.2014, 20:42 |
soray Dodo Juice Leather Cleaner (500ml) + Leather Sealant (250ml). To je zároveň i největší balení :)