Navštíveno 966x

20.01.2010, 07:41 |
Veva Takže tu máme pokračování ze včera příspěvku
[ Link ] Už takhle odvádíme ročně cca 21tis korun a ještě chtějí další prachy, kolik že je v čr obyvatel, abychom si to vynásobili?
to je v prdeli, fakt :-D :-D :-( :-(
[ Link ]
jestli by nebylo lepší raději všechny peníze rovnou odevzdat státu..
[ Link ]

20.01.2010, 10:31 |
Veva Only_One: to je taky veselá zprávička :-D
to ten rok pěkně začíná...
když to bude pokračovat takhle dál, tak budem všichni chodit s holou prdelí a politika poznáš na první pohled, jelikož ten bude v obleku ARMANI a bude vystupovat z nové vládní A8
málo daní málo adidas :D je to smutný , ale ,usim se jen smát :D
makáš-vyděláš-zdaní-deš koupi jídlo rodině-zdaní-musiš se nejak dopravit domu(autobus-auto-natankovat)-zdaní-a ted jedeš autem-zdaní
No kdy vezmem ty klacky !!!!!!
no když mi necháš jejich A8mičku tak třeba hned :-)
a pak se úřady divý, že se šidí daně a každej se snaží ušetřit.. mě už teď když přijde výplatnice tak sem nasranej zase na celej měsíc
no kua, vztekám se tu nad tím už od včerejška ...
je to fakt hnus, ať si kua udělaj pořádek v tom svým bordelu, kde všude možně stát zadlužili na arbitrážích a pak ať zvyšujou daně ...
bych taky rád něco nakoupil případně prodal s miliardovou ztrátou a nechal to platit někoho jinýho, vždyť já to budu vlastně jen zkoušet jestli to opravdu funguje... :o(
Petura: v miliardách to funguje :) to je nepostižitelný...

20.01.2010, 11:06 |
Zdenek (A)
SVINE!!!

20.01.2010, 11:12 |
Veva by mohli v tom slavným svatým dřevě (hollywood) natočit horor všech dob podle skutečný události - OBČANÉ ČR POD krutoVLÁDOU
je to smutnej příběh, hamty hamty ať mám víc jak tamty!
něco by se už mělo stát a někdo s tím začít musí, jakmile jeden začne, půjdou všichni
hele hele
[ Link ] neukamejtu me to si nechte na ty ..... nahoře!!!!!
Kdo je pro převrat ?

20.01.2010, 11:28 |
Veva já jsem pro převrat :-)

20.01.2010, 11:55 |
Zan co na to napsat.... poslední dobou jedna zpráva lepší než druhá....

20.01.2010, 12:59 |
Pekys Prima ne, vybere se víc penez, a zase bude co rozdávat na dávkách. JO, to bude super :))
Jj, vyberou vice, aby je mohli utratit a ne splacet

20.01.2010, 15:02 |
Pekys ACE: jak říkal Jürgen Paroub, dluhy se přece nesplácí :oD
kdesi sem videl pekny komentar: "Jen jim tak dobre, ja bych platy zdanil aspon 50% i vic...mne je to jedno, davky dostavam zdanene!"

20.01.2010, 15:38 |
Pekys lukee: to vypovídá všechno. A takovejch bohužel je hodně.
Rozhovor s Janotou, celkem zajímavý čtení. Myslim že o státních financích toho ví nejvíc, a kde začali vznikat dnešní problémy, tak v tom má taky jasno.
[ Link ]
no ten rozhovor s Janotou je zajímavej ...
a pak že ČSSD nekrade :o)

20.01.2010, 17:35 |
/// MiŠeL /// | Upraveno: 2010-01-20 17:36:04
asi se odjebu na aljašku ten stát je tak bohatý že lidem ještě dává peníze za to že tom žijou
kua ty už fakt nevědí, co kde a jak ...
co bylo funkční a výdělečné tak to rozkradli a teď se občane poser, fakt hnus
Dobré ráno klucí , ideme do ulic !
no a to už proběhla informace v kuloárech, že chtějí zrušit možnost snížit základ daně o zaplacené úroky z HYpo.... ale to je na další thread "Tak to je prima 3"
jak říkám ...

ty woe z kterýho to je filmu? :) já to viděl ale nemůžu si vzpomenout :-) vím jen, že tam byla děsná bitka v lázních
Eastern Promises
- je to takový sympatický kladný hrdina, který by se s našimi politiky určitě nějak domluvil ...
www.parlamentnilisty.cz/zpravy/158375.aspx :D
Time to move... time to move on :o)
no já mám jenom obavu, že po těhle pojebaných opatřeních se začnou subjkety vydělávající nějaký rozumný peníze odjebávat do piči...
no Luke na to docela trefil... a co pak? no prece dalsi nárůsty... :-))) kua to se s tim fakt neda nic delat? To tam nahore nikdo nemysli dal ze na dalsi 2 mesice? :-(