Navštíveno 1283x

já dnes nainstaloval...

zatím jen tohle, nedávno jsem se přestěhoval, uvidíme co vymyslím dál :o)
Ikea Rulezzz :-) ale jo, taky se mě to líbí..

19.01.2010, 20:18 |
dolph jj tohleto žeru. ale jeste jsem nenasel neco co by se libilo me i pritelkyni stejne :))
pěkný pěkný, ale přeci jen bych si dal vlastný výtvory, než tyhle kupovaný, který má kde kdo

19.01.2010, 20:53 |
Kamil není na tý fotce z Amstru kolorovaný kolo? Jestli jo, tak to má na zdi kámoš :-) Takže tady bych se přidal k cendlerovi - chce to něco originálního, nejlíp svýho :)
tohle mám nad gaučem, je to potištěný plátno napnutý na dřevěným rámu 135x45cm(Asko nábytek:-)).
Srry za (ne)kvalitu fotky, foťák mám v servisu tak mi zbyl jen mobil.

kamil: jj, vilshult. jeste jsou k tomu do kolekce* zlute taxiky a eifelovka :-)
TT:pekny to mas..o)
jen takovy maly detail,nemas nad tou TV termostat na kotel,ze ne?...o)))
pokud jo,tak idealni poloha to tedy neni....o))
JJ, tohle taky muzu.
Ale ten kabel napric chodbou...??? :-D
Pywoj: je to ovladač elektrickýho topení ....
Phitypaldy: bohužel jiná zásuvka tam není :o(

19.01.2010, 22:38 |
hawai .mycTD: jen doplnim, do kolekce je ještě mimo taxíků a eifelovky ještě červenej londýnskej bus :-)
jinak tohle máme u nás nad jídelnim stolem. (sorry za kvalitu, mobilem v noci moc dobre fotit nejde)

19.01.2010, 22:45 |
hawai a pak ještě nad postelí mam ,,Přátele,, který úplně miluju, tak museli nad postel :-)

vicemene vsechny jsem viděl na prodej za super málo v globusu a taky jsem nad tim přemejšlel akorát jsem to pak zavrh neb nevim kam bych to dal :))
taky jsem chtěl chlapíky na tý traverze, ale doma mi to neprošlo, ale jen co uděláme podkroví a budu mít svůj pokojík, tak to tam hned bude :o)
Od strejdy jsem dostal jim vyfocenou horu v Thaisku.. Vecer dám fotku :o)
Traverzu mám taky nad gaučem, ale půjde pryč. Místo ní dávám taxi :o)
Nad vlastní foto jsem taky přemýšlel, ale nechce se mi teď vrážet takový prachy do vytištění, viz ceník
[ Link ] 
Koupeno v Ikei.Hledam neco na netu ale nemuzu nic najit:o(

20.01.2010, 11:39 |
hawai D-door: koukal si na posters.cz? tam jsem vždycky něco vybral
jj, s tama mám i ten můj a na cestě je další :o))
Také mám jeden kousek, občas po nějakém dalším ještě koukám.

20.01.2010, 18:13 |
MATTESS | Upraveno: 2010-01-20 18:14:01
Měl jsem v pokoji toto

20.01.2010, 18:40 |
hawai ten vlak by byl moc peknej, ale ten napis mi tam nesedi...bez nej by to byla bomba