Navštíveno 820x

Nazdarek mel bych dotaz ohledne toho jak pribrat na vaze.Merim 189 cm a vazim sotva 70kg.Proste jsem kost a kuze.Za posledni asi 3 mesice se doslova a do pismene preziram ale pribral jsem sotva 1kg.Zajimalo by me co delam spatne.Je tu nejakej odbornik na vyzivu nebo tak neco.Moc dekuji za odpovedi

19.01.2010, 20:00 |
Phitypaldy | Upraveno: 2010-01-19 20:01:09
No pokud to mas dane geneticky tak s tim neudelas nic.
Jinak musis mit vetsi prijem energie nez vydej.
No u nas v rodine jsou vsichni spravne ziveni tzn ze jsou trochu vypaseni akorat ja jsem jak spejla

19.01.2010, 20:18 |
Kamil žrát + fitko
kolik ti je?? Ja kdyz jsem mel 20let tak jsem byl taky kost a kuze 183cm a 62kg a ted mam 90kg a jim o dost min, a to chodim do posilovny(obcas), bazen.... V tech 20 jsem si myslel ze snad nikdy nepriberu ani kilo a ted po sesti letech o 28kg navic))

19.01.2010, 20:30 |
Kacko ronnie.cz
muscle-fitness.cz
Neco si nastuduj a uprav si jidelnicek, nebo zajdi do fitka a nech si ho sestavit.
GooGoo:Me je 23.
Kacko:zkusim neco postahovat.Jsem dost casove vytizenej tak ze fitko neklapne
mozna to bude tim ze se preziras..Jsou tri typy postav a to endomorf,mezomorf a ektomorf... Ty jak rikas ses asi treti typ a to ektomorf..to jsou vetsinou stihli lidi kteri tezko pribiraji na vaze.Proto muzou jist relativne dost aniz by se to nejak projevilo na vzhledu.Nekdo to muze povazovat za vyhodu ale tento typ cloveka ma potize s rustem svaloviny.I tenhle problem vsak de vyresit.Pravidlo malych a castych porci je u ektomorfu dulezitejsi nez u tech dvou typu.Ektomorf si klidne muze pridat 600kalorii denne navic.Pristup,poradny sestavovani jidelnicku by to melo zlepsit.
Spatna zprava pro ektomorfy je ze at snedi co chteji nepriberou nebo priberou jen malo.Velke porce by vsak u ektomorfa byly velkou chybou protoze nijak neprispivaj k rustu svalstva.Pro tento typ je velmi dulezite drzet se pravidla malych a castych porci.
Dulezita je vydatna snidane ne jen vypit caj a snist jeden rohlik.Hodne dobry sou vajicka treba s topinkou.Na obed je dulezity zachovat vyvazenost sacharidu,bilkovin a tuku.Omezit prijem zivocisnych tuku.Na veceri si jidlo naloz na nekolik talirku ne na jeden velkej..je to takovej psychyckej trik.Po jidle trochu zvolni tempo nikam nespechej at ma telo moznost vstrebat ziviny.Doporucuje se jist naposled pre 20 hodinou a nejit spat s plnym zaludkem.Tvoje telo by pak promarnilo ziviny ktery si mu dal a cely by se to posralo.
Woko-O :Takze bude asi nejlepsi si zajit do nejakeho centra aby mi udelali jidelnicek a hotovo
jasny..nech si od nekoho poradit co a jak..nech si neco sestavit to bude nejlepsi.
a to mi poradi primo v posilovne nebo kde

19.01.2010, 21:03 |
Kacko Dr.Hadson: jj v posilce.. A jak vytizenej?:) To nemas hodinu denne klidu? Pri stresu taky nepriberes.
no tak zas tak vytizenej samozrejme nejsem.nejaka ta hodina volna se urco najde

19.01.2010, 21:47 |
fredh Hele, hlavní je snídaně. Určo snídat a jíst tak 6x 7x denně. Já, když sem se vždycky večer u telky nažral, zalil to asi 2ma pivama a hned usnul, přibral během půl roku dost kilo.
Teď už od šesti večer nežeru(doslova) a za půl roku sem shodil 10kg a je mi hej.

19.01.2010, 22:11 |
X-sat (M)
Klidně ti 10 kg pošlu
:-DDD
Na nejaky extra pribirani se vyser. Baby maj dneska stejne radsi "tenisty" nez kulturisty..... :-)
Zacni trosku chodit do fitka a kup si nejaky gainer, to by bylo abys do mesice 4-5kg nepribral.

20.01.2010, 08:40 |
Daryl (A)
nechces tak 30 kilo ? :)
no 30kg uz je moc.me staci tak 10-15 vic ne.Jo a jeste co je to ten gainer?
tak 10-15 to bych ti přesně moh dát já :))
jinak McDonald a KFC to jistí..... stloustneš ani nevíš jak :)
tady máš přímo jak se stravovat
[ Link ] :o)))
jinak ti taky můžu darovat 10-15kg :-)

20.01.2010, 09:57 |
luda551 | Upraveno: 2010-01-20 10:00:45
jinak sem vyděl dokument o mekáči typek tam žral cely měsic a přibral 25kg+ jedl jenom jejich jídla a pil coca colu :Dale jako jinak špatná volba (patná volba po mu odešly játra atd.....ale natočil dokument :o)
zkus zajít k dietologovi třeba máš tasemnici :-)

20.01.2010, 10:11 |
Conan Vožeň se a pořiď si děti ...

20.01.2010, 11:08 |
fredh jak píše luda, tak se to jmenuje super size me. Podlomil si zdraví dobře, ale pak do půl roku se mu to celkem spravilo.
Ahoj,
doporučuji Dr House - Dačice, Antonínská ulice (centrum, 1. patro).
Tel.: 739 002 280
Conan:ja uz jsem se ozenil ale deti zatim jeste nechci.Ja jsem sam jeste takovy dite. =o)
wattman:diky zkusim se na ne obratit
"Gainer" je vysokoenergeticky, sacharidovy napoj.
Pouzivaji ho zacinajici kulturisti v objemove priprave (nabirani svalu a tuku).
Na nejaky KFC a McDonalda se vyser, ikdyz tam jsou prima zradla. Pokud chces 10kg pribrat tak at jsou alespon 4-3-4kg z toho svaly.
jj neboj KFC a Mcdonalda se vyseru.ten dokumet jsem videl taky a stejne me ani ty jidla od nich nejak obzvlast neoslovila.
WATTMAN : NEMAS NA NE NEJAKY WEBOVKY?
jako ostatní - co na to napsat...
buď rád a pořádně žer jestli ti chutná .o)
hele neco podobnyho zazivam i ja.... lae ja na to seru....176cm a 65kg.... skopku muzu chalstat i becku denne a nic. zrat jako prase pred porazkou a nic.. cvicit a cvicit a nic... na me nezabiraji ani antibiotika... po umrtvovaci injnekci pri lokalnim umrtveni, na me zabira tak 1/10 z casu kterej je ma byt misto mrtvy... takze moje telo zlikviduje vsechno v kurva rychlem case, takze budto priberu normalne bo ne a je me 34...
videl jsi dil "King-size Homer"? :-)

Bych to poupravil "Pořid si děti ale nežen se !!!"
byl jsem na tom jako ty do 35let,
má nejoblíbenější jídla byla krupicová kaše,
palačinky, lívance, zemlbába, nutely a věčně jsem
seděl po cukrárnách a furt žebra venka !
najednou se to zlomilo, jím 1x denně a ze 70kg je 95kg !
nechápu to ...takže vydrž do 45ti :-))
a nebo jdi na vojnu, tam jsem taky dobře vylít s vahou

21.01.2010, 16:52 |
tom96 určitě nejlepší věc si zajít jídelníček poskládat, protože to je věc, kterou si sestavit je snad uplně nejsložitější. To s tím přejídáním a tím, že jsi nepřibral moc je také důvod v tom, že tím tloustneš pokud nejíš pravidelně celý den a jak je známo tuky jsou lehčí jak svaly. Takhle už jsem viděl dost holek co šíleli, protože začli cvičit a dokonce na váze byli o trochu těžší a spokojený byli až když se změřili.
Než si zajdeš někam na sestavení jídelníčku tak stačí trochu hledat na netu případně dobré stránky
[ Link ] [ Link ] Připrav si jídla jak už tady bylo 6x - 7x denně rozmezí 3h mezi jídly. poslední jídlo v 8 je blbost (teda záleží v kolik chodíš spát) Teda ještě takhle v 8 ano například, maso, rybu atd. ale ne poslední jídlo. před spaním se jí jídla jako třeba cottage a prostě jídla které obsahujou sacharidy co se pomalu vstřebávají. Důvod je aby tělo přes noc nehladovělo. případně si můžeš pomoct gainerem což je jenom to, že místo nějaké svačiny vypiješ koktejl a dodáš si tím věci co potřebuješ nic jiného v tom není :-) Takže zase pod tím gainerem nehledat nějaký zázrak. pokud budeš mít jídelníček na pytel a sem tam vypiješ gainer tak nepřibereš. hledej na netu něco ve smyslech jídelníček pro ektomorfy určitě něco vyjede :-)
Každopádně se připrav na to, že to není sranda, protože připravovat si 6 - 7 jídel denně každej den člověka rychle omrzí. Plus to tu stravu naopak než jít do kfc atd. chce mít "zdravou" proteiny, bílkoviny, sacharidy, prospěšné tuky atd.

21.01.2010, 16:58 |
tom96 btw ten film se jmenuje supersize me kdyby jste se na to chtěli někdo kouknout. Problém v tom zase je v tom, že ten člověk to vzal uplně do extrému. Jeho přítelkyně v tom dokumentu je tuším veganka nebo tak něco. takže chlapec žil na hlavně na trávě a potom žral jenom mekáč nikde jinde nejedl pití prostě uplně všechno od snídaně po všechny jídla jenom v mekáči. takže výsledek byl uplně jasnej. nemluvě o tom, že nejedl jiné než největší porce co měli :-) takže sice fajn dokument hlavně asi pro lidi v usa nebo nevím koho nenapadne, že to není zdravý jíst pořád. ale jinak dokument jenom doveden do extrému kde výsledek jak to dopadne je naprosto jasnej