Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Fiat sejkvenčento-problém.

o Navštíveno 498x o
o 19.01.2010, 19:20 | Komba
Nevím kam to přesně dát,jestli do tuningu nebo sem,ale tady je to zřejmě lepší.
Takže se jedná o fiat sejčento,ta malá hranatá bedna od bot.Je tam nějaký problém s palivem protože ve vyšších otáčkách přestane skoro dávkovat palivo a motor běží jak v omezovači.Zároveň se rozsvicuje červená kontrolka vstřiku na palubce...chtěl jsem zkontrolovat aspoň filtr,ale asi to žádnej nemá:D.dík za radu a nechci se zbytečně přihlašovat na forum fiat.

o 19.01.2010, 20:02 | tmx.806
ja bych si tip palivovy cerpadlo/palivovej filtr...
o 19.01.2010, 20:42 | Komba
Filtr jsem taky hledal,ale nikde nic.Pak je co si na dně nádrže,ale na to jsem si netroufnul...
o 19.01.2010, 21:10 | .mycTD
zmeril bych tlak paliva
o 20.01.2010, 13:17 | CervinVega
voda v benzinu? nefunkcni odvetrani nadrze (pretlak v ni)?
o 20.01.2010, 14:59 | Komba
No vidíš,dobrej nápad,tohle jsem nezkoumal,to zkusíme taky zkontrolovat a nebál bych se toho ani že tam bude voda...
o 20.01.2010, 15:23 | Only_One
koukni se i na svíčky jak to s nima vypadá a já cio si paamtuju tak tak na fatu byl takovej box s aktivním uhlím a já ho měl uplně zacpanej neprůchozí
o 20.01.2010, 15:38 | Komba
Svíce jsem už prohlížel a nejsou katastrofický.Takže já prohlídnu ty věci co jste říkali.Zeptám se jak se vyndavaj střeva s tý nádrže,aby se to taky zkontrolovalo?
o 20.01.2010, 16:07 | CervinVega
staci se podivat co se stane, kdyz otevres vicko: spravne to ma nasat vzduch, kdyz to foukne proti tobe ven, mas problem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.