Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > to bych blil....týrané prase..

o Navštíveno 1182x o
o 19.01.2010, 04:37 | filip146
co si ty kokoti ještě nevymyslí aby mohli lidi buzerovat !!

[ Link ]

o 19.01.2010, 06:05 | Zephyr
a mám po náladě už od rána :-((((

proč už kurva někdo tady s těma vyžírkama nezatočí a nepošle je dělat něco užitečného????
Zasraní grínpísáci a a ochranáři už mě vytáčí skoro jak cigáni......
Jenom otravují obyčejné lidi, protože tam kde je opravdu problém buď nejsou, nebo nic nezmůžou. Tak se hojí na obyč občanech, kteří se nemají jak bránit :-(
o 19.01.2010, 06:45 | Vencaf
tyhle pseudoochranáři jsou lemplové co se nudí a nemají co na práci, to jako budou sledovat každou zabijačku, jestli náhodou řezník špatně neklepnul prase? pakáž jedna...
o 19.01.2010, 07:25 | Daryl (A)
lidi lidi, je to jen kseft. Nic vic. Napul legalizovane vydirani. Vzdyt co delaji ? zaplat nebo ti zablokujem vystavbu. O nic jineho nejde.
o 19.01.2010, 07:49 | Nismo.Power
tak zase když jsou časem vytvořený a používaný určitý postupy tak je maj dodržovat ! ano tohle je z větší části spíš buzerace ale můžou si za to sami.....
o 19.01.2010, 08:20 | Milhauzz
Já bych ty idioty poslal do práce ... dělat něco užitečnýho.
o 19.01.2010, 10:12 | relax
Na jednu stranu je chapu, preci jen i to prase je zivej tvor a cejti bolest, tak nevidim duvod proc by mohlo trpet... Na druhou stranu lepsi nez neoho hnat nekam pred soud ci co mi pride zajit za tim clovekem a vysvetlit mu jak to priste udelat poradne .... ale z toho by asi nic nemeli
o 19.01.2010, 10:17 | Proffesor_W
beztak si to ztezoval nejakej srac z te vesnice pac mu nedali jitrnice kretenovi :-D nejakej obecni komunista ekolog
o 19.01.2010, 12:02 | DaveX
Grínpísáci mi nevadí, spíš naopak. Teda pokud alespoň trochu sledujete vývoj ve světě a za co všechno oni bojují. Ale co je moc, to je moc.
o 19.01.2010, 12:05 | luda551
kretení debilní co řešej , stejně to pak žerou a je jim jedno , jak to kdo zabil.
o 19.01.2010, 12:11 | kozlustechnykus
DaveX Pokud teda aspon trochu sledujes vyvoj ve svete, tak ti musi byt na bliti z toho, co greenpeasi a podobny zeleny kurvy delaji. Tihle zmrdi nas stoji podstatne vic nez vsechny nemakacenka, co tu mame! Nemam nic proti ochrane prirody, ale ne kdyz si z toho nekdo dela byznys.
o 19.01.2010, 12:33 | filip146
Proffesor_W ---lool :-D
o 19.01.2010, 20:47 | Kacko
1) V cem nas proboha stoji greenpeace vic jak nemakacenka?

2) Nemyslite, ze prave takovouhle medializaci dospeji k tomu, ze si lide budou davat pozor a budou je zabijet poradne?
o 20.01.2010, 09:36 | Zephyr
Kacko> nemyslím si že to někdo dělá úmyslně. Kor když chce mít dobré maso a ostatní produkty. Prostě ne vždycky se každý trefí tak jak je potřeba.
A vem si kolik roků se zabíjelo pantokem do čela a bylo to naprosto normální a nikdo nevymýšlel takové chujoviny..... Prostě mě tyhleti lidi co se potřebují zviditelňovat serou. Asi mají malé péra, tak se hojí na ostatních lidech......
A definuj mi pojem "zabíjet pořádně" Snad nechceš aby si někdo kdo si doma vykrmí jedno prase na maso kupoval nějaké elektrické omračovadla nebo něco podobného.......
A to mě přivádí na myšlenku, že by docela dobře mohlo fungovat propojení výrobců těch omračovadel a tady těch zelených debilů...... To by byl dobrý busines
o 20.01.2010, 17:38 | Kesam
Asi sem dám videi jak se zabíjí prase krumpáčem a žije co?
Taky na vsi normálně zabijačky jedeme ale já chodím až po výstřelu na výrobu a chlastat :-)
o 21.01.2010, 01:57 | Kacko
Zephyr: definice - rychle a bezbolestne.. nevim proc by se nemohli zabijet az po omraceni.. cloveku se taky nestrili do hlavy, nebo se mu nepodrezava krk..

IMHO:
To ze je pestujeme neznamena, ze je muzeme tyrat. Z hlediska fauny nejsme o nic vic. Kdyz cloveku podriznete krk, tak bude chrcet stejne jako to prase. A navic kdo vlastne urcuje, ze je humani zabijet prase na zahrade a psa ne, nebo co si takhle pestovat lidi pro maso? Lidi je dost a muzou predtim i slouzit a sami na sebe si vydelat.

IMHO:
Predstavte si situaci, kdy se tu objevi jina civilizace, ktere bude vedomostne a technologicky nad nama. Nebude nam absolutne rozumet(budou si myslet, ze kviikame). Budou si nas pestovat pro maso a budou nas geneticky mutovat, abysme meli toho masicka dostatek.. a my proti tomu nic nezmuzeme, protoze nas budou brat jako ty prasata. V ten moment nam zbude jen doufat v to, ze nas zabiji alespon rychle a bezbolestne, pripadne nas omraci a ne ze nam jen podriznou krk. Ve vesmiru je pres 100miliard galaxii a v kazde galaxii jsou stovky miliard hvezd, kolik tam takovych civilizaci asi bude.. a jaka je asi sance, ze nenarazime na stejny zmrdy jako jsme my.. Ale to odbiham.

Abych to uzavrel - vemte si to z pohledu tech prasat. Nejaky elektricky omracujici obusek nikoho financne neznici.

Nejsem zadnej greenpeace, jen to asi chapu trochu jinak. Proto to medializujou, aby si na to lidi priste dali bacha, nebo aby odzakonili, ze bud je date zabit odbornikovi, nebo si poridite omracovadlo, nebo neco podobneho.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.