Navštíveno 647x

Čautě, potřebuji někoho kdo je členem na bmwklub.cz
mám problém se svojim účtem poplatek zaplacen ale po přihlášení se mi nezobrazí na foru nic jen prázdné okno a nejde psát ani SZ. Pomůže někdo?
myslím že BALI bude určitě...

18.01.2010, 21:35 |
choze Ja jsem, ale nebude to chyba u tebe v prohlížeči?
problém v prohlížeči nebude, při prvním přihlášení vše oki a pak to šlo do háje, pokud se odhlásím tak vše běhá jakmile se přihlásím nejde opět nic, nemůžu ani napsat moderátorům protože mi nejde SZ :-((

19.01.2010, 09:29 |
choze tak mi to pošli do mailu a já jim to přepošlu

19.01.2010, 09:59 |
prohifi.cz | Upraveno: 2010-01-19 10:00:35
Jsem clenem a tusim, ze tam nekde psali, ze aktivuji ucty jenom jednou tydne, tak zalezi kdy presne jsi to zaplatil.
Pripadne se myslim muzes obratit sem:
[ Link ]
prohifi:těm klukům jsem všem psal na ICQ a nikdo nic, účet aktivovaný mám protože jednou mi to fungovalo po druhém přihlášení nikoliv
choze:oki
Kontaktuj Speedyho z bmwklubu.. ICQ číslo: 210-131-416
Btw cos poridil?:)
super volba motoru:) me osobne petice moc neberou, ale to uz je otazka vkusu ze, alespon mpack na to nutnost ale opravdu:)
ten motor mám také rád, 3 mi přišla malá proto 5 :-) M paket by bodnul jenže stojí řachu
ja koupil 3ku v Mpaketu a libi se mi to, ale je pravda, ze je to mensi a mit rodinu, tak bych asi premyslel nad 5kou
3ka mi ale prijde takova sportovnejsi... ikdyz samorezrejme je to otazka vkusu
jak píšeš 3 je sportovnější a 5 je spíš pro rodinu, mám rodinu takže nemůžu jezdit sportovním autem - zatím :-))