Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit OBDII.kabel USB

o Navštíveno 521x o
o 18.01.2010, 10:26 | VladaTDI
Lehl mi starej notebook s COM portem a novej co sem si pořídil tak klasicky nemá COM a redukce sou prý na prd, používám jen VAG-COM jen si mažu oleje a čtu občas nějakou chybu na svým autě, jinak nic. Kde seženu nějakej obyčejnej (levnej) ale funkční kabel USB - OBDII. jen na ty oleje a chyby? Díky za info.

o 18.01.2010, 10:38 | Kapka (M)
bral jsem jeden od Johanika...a bez problemu šlape..stahnul jsem si teda k nemu jiny softik nez je k tomu na CD...tak mu pisni
o 18.01.2010, 10:41 | Dave0401
aukro

stary vag-com (do 4.09EN nebo 3.04CZ) jede na vsech kabelech...
o 18.01.2010, 10:47 | johanik
Momentalne kabliky nemam, ale kdyztak zas sezenu, no problem
o 18.01.2010, 11:20 | mrazik
Ja koupil na ebay za cca 400 kč a funguje bezproblemu.
o 18.01.2010, 12:06 | Ravo
Taky bych se připojil s prosbou.
V těch kabelech je obecně docela bordel, dokáže někdo tady ve zkratce napsat, na co je který kabel dobrý a co zvládá?

Taky bych měl zájem o kabel, ale zase chci aby uměl vše co aktuálně jde, klidně dám i větší peníz (rozumně). Taky bych chtěl USB-ODB2

Díky za
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.