Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > problém felicia

o Navštíveno 586x o
o 17.01.2010, 21:56 | jura.j
máme s tatíkem takový problém na 1,3 MPi , nejede palivový čerpadlo.
na relátko ide po zapnutí klasika plusko , ale čerpadlo jede enom dyž to relé sepnu ručně nebo dám relátku extra kostru.
VAG nic nepíše , už zme s teho zůfalí.

bude to nejaká blbosť , ale nevím kde hrábnůt

díky za rady

o 18.01.2010, 09:25 | crestik
no tak když máš napětí před relátkem, relátko funguje, ale nesepneš ho elektricky, tak jdi po drátech, nee? Nebo sis odpověděl sám, že je špatná kostra.
Asi jsem divnej, ale máte problém, máte závadu, víte řešení, ale furt nic...
o 18.01.2010, 10:20 | Nismo.Power
asi jako crestik
o 18.01.2010, 20:44 | jura.j | Upraveno: 2010-01-18 20:45:02
tož sem to dneskaj z důvodu trocha věc času rozmydlil komplet a myslel sem , že ně odvezů. po jedném telefóně ty bylo jasný jak sfiňa.
teď se držte , pan majitel tam měl zapojený " tajný vypínač " a nejak ho debil zapoměl zapnůt , takže nepremával. stát v ten moment předemnů , tak ho dobiju jak koňa ( mám jiný starosti než se nekemu zbytečně hrabat v autě )
spokojenost nade vše , enom mě tů drbačku nigdo nezaplatí :o(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.