Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Snow windsurfing-dělá někdo?

o Navštíveno 367x o
o 17.01.2010, 18:00 | Zdeny60
Hledíc ven na tu nádheru (vítr asi tak 8-10m/s), sněhu tak 30cm - krásné pláně za brankou zahrady... DOma mám komplet oplachtěmní na WS, tak jsem čučel na youtube na snow WS. Dělá to někdo? Rday, návrhy, podněty vítány...
Uvažoval jsem na snow kitem, ale WS oplachtění mám = úspora a nic se nemusím učit:-)

Lyže mám taky, ale na youtube jsem našel nějakou desku, která mě zaujala, bohužel je to někde z horoucí p***e -asi Skandinávie či USA. Dělá tu u nás někdo něco, co by se dalo omrknout a příp.koupit?

Zn.: zima bude ještě dlouhá:-)

o 17.01.2010, 19:15 | Kapka (M)
taky me to napadlo..doma mam cca 5 ruznych plachet atd... zatim zkusim jednodenni kurt snowkitingu-padak a snowboard..tak pokud neco nekde najdes..tak sem s tim..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4739 sekund.