Navštíveno 1824x

Takže mám za sebou asi cca 500km max spokojenost spotřeba okolo 6-6,5 to jsem čekal od kombíku.Překvapila mě originál music.A vůbec celkově škodovka udělala perfektní auto:-)Lepší foto dodám nemám foták u sebeee

Jo a kluci kdo by jste měli na prodej 17 kola 5x112.Nahodte do meilu.Děkuji
mam dojem ze PavelK mel na prodej origo RS v top stavu
jojo mám tu al kola z rsa jetý jednu sezonu za 13500 ale jsou to 18
perfektní bych netvrdil ale at slouží :)
v rozteči 5x112 mám skladem spoustu pěkných kol
odkaz na mou komplet nabídku v rozteči 5x112 zde:
[ Link ]
za 18tis mám pěkný 20" - najeto 3000 km

že jsem všema deseti proti škodlivosti, tak tenhle kombik se jim opravdu povedl ...
s audiem s tebou souhlasím, máme tyhle auta jako firemní a opravdu to hraje hezky
PAVELK: Můžeš mě dát fotky kol do emailu?
je třeba je jen opláchnou a jsou bez oděrek, na auto sedí nejlíp originál

H.E.R.O.: safra, mám pocit, že kvůli těmhle kolům mi dneska volal kámoš (Ondra S.), popis přesně odpovídá...
tady když jsem přivezl novou octuli

PAVELK: Psal jsem tě mail, ohledně těch kol.

16.01.2010, 19:25 |
fredh Kua krize jaxviňa a každej tady kupuje nový auta nebo starý veterány :-O)
Hotovo jste si z mého threadu udělali bazar,ale neva:-).
Tykeev neboj ty jsi byl první kam jsem koukal:-)u tebe mám vyhlídnuté bbska,ale nevím et50 je moc chce to tak okolo 40ceti 18tky nechcu tady nejsou silnice super,ale cena od pavla je bomba.
Jinak mám to v eleganci takže mám tu lepší audiosestavu a musí zde bohužel i zůstat protože je v radiu klima,parkovací čidla atd.ale naštěstí to hraje fakt pěkně má to aux a žere mp3.spotřebu mám ted 6,5 ale to je skoro pořád město.jinak je to 1.9tdi 77kw.A nejvíc se mě na autě líbí palubka hlavně ty nové budíky a tak celkově vše pro blbce perfektně přehledné.Auto jsem kupoval hlavně z důvodu invalidního vozíku a hlavně přední dveře jdou otevřít skoro do pravého úhlu a tátovy,který boužel přišel o nohu v práci se výborně nastupuje.a je to i vysoké oproti jiným autům ve své třídě,tak se nemusí tak krčit.Ještě jsem koukal po roomstru,ale nakonec jsem si řekl ne.je to hrozně hlučné auto a nelíbí se mi uvnitř.
Akordýsek:málem bych ti zapoměl pochválit volbu určitě budeš spokojen já s nima najezdil moře kilometrů a pořád jsem jezdil kor když ho máš od nova, sory za bazar :-)
Bazar v klidu,aspon se zde něco děje.Ono v té střední třídě není moc výběru a tady mám salon 10km půlku salonu kámoše bže jsem sám automechanik a celkově tdii je tdii.
A pro všechny hlavně ty km bez nehod:-)
akordýsek: ta spotřeba půjde dolu, mimo město to jde za 5,5l/100km, já ted jel z lyží za 5,1 a to pořád jedu nad rychlostní limit, ale musí se u toho víc přemejšlet...
Akordýsek: Také se přebem omlouvám, že jsem využil tvého příspěvku.
Jinak, pěkná, hlavně ať dlouho a bez problémů slouží.
Moc pekny autiko :-)
Akorat nechapu, proc u tech novych skodovek davaji ty cerveny odrazky na vsechny modely. Driv jsem podle toho snadno poznal RSo, ted uz je to slozitejsi :-)
prohifi.cz:protože zmizely odrazky ze zadních skupinovek proto je dali do nárazníku na steše by vypadaly blbě
Akordýsek: Dobře vybrals, co honda? jde do světa?(gretzky)

16.01.2010, 21:40 |
Syrup Octavka.. dobry.. skoda ze po tom faceliftu je to tak neuveritelne hnusny :)

17.01.2010, 00:14 |
Augi Akordysek: Psal jsem Ti mail, kdyztak jsem na 724 793 946 :-)
jj accorda jsem předal synovcovi,jde do dobrých rukou,ale nějaké slzy byly:-(
Akordysek: to je nesmrtelnej accord,stim byly jizdy :-)
Mně teda OII nevadí ale jedině před faceliftem, vypadá trochu normálně. Zato ten facelift vypadá jak když někomu přioperovali do ksichtu obočí namísto očí.
Redbaron:Mě se to líbí mám rád styl 60tých let a tohle tak to je.A hlavně je zde znatelnej skok v interiéru teda v palubních přístrojích,vzhledově

18.01.2010, 07:56 |
hanzz Akordýsek 19.59: Ve střední třídě? :) Ale samozřejmě ať slouží....
tchán má stejný motor jen tu před faceliftem a když si zvykneš , tak se dá jezdit za 5L město (60km/h) a dálky za 4-4,5L. :-)
Tak s tou hudbou ti verim, protoze kdyz jsem OII privezl taky jako sluzebaka domu a mel ji asi pul roku, tak jsem docela koukal, jak to pekne hraje. Poprve jsem se zvednul a sel jsem hledat ten SW do kufru a nenasel jsem ho tam. :-D
asi jako hanzz,tedy pokud to chapu tak ze oktavku radis do stredni tridy coz je teda krapet mimo.

18.01.2010, 14:03 |
Vlastah | Upraveno: 2010-01-18 14:04:37
nechapu co je na dyzlovy Oktavce tak kulervouciho, kazdopadne jako ostatni: at slouzi!
add hudba: poslouchal jsem orig. audio v novym Mondeu a taky celkem dost dobry
luda: jezdím tuhle OII, stejnej motor, liftback, už šestej rok, najeto přes 170tis km a ty tvoje spotřeby se mi ještě nikdy nepovedly, jak město, tak ty 4L mimo město. nejmíň jsem měl 4,8L mimo město a to bylo celou cestu náledí a včera trasa 150km za 5,2l kvůli sněhu a náledí.

18.01.2010, 14:23 |
Augi Luke_288: Souhlas. Já mám sice OII 2.0TDI "nekomabjna" a minimum mám 3.9 na trase 120km, ale to je vopruz jízda. Dlouhodobej průměr mám 5.7, což považuju za normílní spotřebu vzhledem k tomu, že s tím jezdím vesměs pořád mimo město.
3,9? tak to taky nechápu :) to snad jedině z kopce...
kluci musíte taky brát to že je to kombajn a taky si to ještě sedne.ten kombajn má 1400kg provozní.
A do které třídy ji mám teda řadit?
jasně, já jenom říkám, že ty spotřeby co má luďovo tchán nejsou moc reálný a v případě, že jo, pak bych chtěl bejt svědkem tý jízdy. myslím, že budeš spokojenej za kombinaci kolem 5,5-6L
no sou dle pc v autě a ujeté nadrže,nádrž vyjede na cca 1210km,Jezdí hlavně dálky Děčín-Praha-Ostrava-Bratislava-Víden-ATD... takže mu to tak prostě npočíta....

18.01.2010, 21:28 |
hanzz Akordýsek: Kokta je nižší střední třída, stejně jako Astra, Focus, C´eed a ... Golf, prostě Golf klase.
Střední třída je Mondeo, Passat, Accord, Avensis, Superb a podobně.
Směroplatný je rozvor a obecně velikost kabiny ... ne kufru :)
Nedávno mi jeden známý povídal, že je Superb konkurence Audi A6, to jsem se smál ještě dlouho. Holt to mají lidi tak nějak pomotaný.
no nevim jestli zrovna těch 9cm navic na rozvoru děla z ty A6 o tolik větší auto,tam bych pravě řekl že velikost kabiny je skoro totožná.
naopak, sup má vzadu na sedačkách daleko víc než A6
ok tak mám základní třídu to je,ale jedno přece..já jen když kdekoliv dám střední třída tak mě vykoukne aji octavka..aspon jsem chytřejší díky
Spotřeba 4 - 4.5l/100km, to musí být jízda, s tím bych chtěl někam vyrazit, to si mohl koupit Lupo TDi, a ne dvoulitrové auto.
Úplně normální je 5.5 - 6l, běžná jízda okresky 100-110, dálnice 130-150km/h.
PAVELK: Jinak díky za prodej kol, už se teším až budou na autě.
Dragster:nejni zač ať sloužej
Akordýsek:důležitější než jakou máš třídu je spokojenost s autem za mě určitě palec nahoru vždy mě dovezla kam měla až do svého konce minulý týden
ajajaj jakto nehoda?jestli jo tak hlavně že jsi celej,protože včera jsem s tebou mluvil a vypadals ready..
JJ taky čekám až mě borec dá prachy za hondu a koupím si kolečka..jinak ted jezdím 206 octavka je schovaná před sněhem:-)ne sranda nechcu ju nechávat v práci na parkovištu protože mě tam starý auto 2*ometli..
nehoda taková že ji v pátek někdo ukradl před restauračkou kousek od bolky
ježišmarja tak to je v prdeli..no snad to bylo dobře pojištěno:-(