Navštíveno 1920x

Na intetu jsem našel nějaká policejní autíčka, můžete se podívat:
[ Link ] 
polovina z toho vt ale jinak dobré
Co se týče toho policejního Lamborghini, tak ten už to má za sebou :) Jinak video o něm je tady:
[ Link ] Tomu bych se nesnažil ujet :)

15.01.2010, 10:25 |
Rudi a proč odkazujou opět na tvoje stránky?
Protože jsem to tam dal, tak proto odkazují na ty stránky. Dokud se to bude líbit a bude to něco zajímavého, budu to postovat, nevidím v tom žádný problém.

15.01.2010, 11:26 |
Kacko Trapny to rozhodne neni. Kdyz se tu davaj odkazy na RM, zvraceny, tak nikdo nic nerekne. Fotky tam jsou pekny tak nevim co resite.
Kacko: tobě přijde normální, že se někdo regne na AHC a jediný co tu dělá, tak háže odkazy s videama na jedinej web? já za tim vidim jen reklamu a zviditelnění toho webu. Ok taky si tu teda začnu vesele dělat reklamu. koberce v akci, nahážu sem milion linků.

15.01.2010, 12:45 |
Alííí Taky mi přijde normálnější, kdyby ty obrázky radši postnuls em, než furt vnucoval nějakej odkaz, je to přinejmenším pohodlnější.

15.01.2010, 16:17 |
Kesam Zase je tady :-)

15.01.2010, 17:05 |
Kacko Reklama to je urcite, ale pokud da odkazy na neco souvisejiciho s tematikou webu, tak proc ne. Takhle bych mohl podezrivat Kesama(nebo kohokoliv), ze ho plati jine weby za to co tu casto postuje atp. Navic to jestli mu tam nekdo zacne chodit on neovlivni.

15.01.2010, 17:10 |
Kesam Kacko:Jsem čistej :-) Tady reklama na mě www.kesam.cz :D

15.01.2010, 23:31 |
Pakik Kesam: Ten odkaz nefunguje :-)