Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Haiti...

o Navštíveno 648x o
o 14.01.2010, 19:39 | HIGHTOWER
V pondělí bude vláda jednat o pomoci, o poslání záchranářů, ty vole, v pondělí, to je rychlá reakce.... Kdo vydrží tak 10 dní pod troskama?

o 14.01.2010, 19:48 | Midnite
High: no ono už je to tam dýl takže ti záchrnáři už nebudou moc platní, to tam měli poslat naše přičmoudlé spoluobčany na odklízení.. Jinak rád slyším že chce ČR opět pomáhat finančně, ale musíme si uvědomit že na to momentálně a dalších pár desítek let NEMÁME... pořád půjčujeme a dáváme a pak se zvedají daně atd..
o 14.01.2010, 19:48 | zipp
taky by mě zajímalo, k čemu jim tam budou záchranáři se psama po několika dnech
o 14.01.2010, 20:02 | Kacko
Lepsi nez nic. Pomoc se urcite hodi i potom, hlavne ta financni.
o 14.01.2010, 20:24 | Milhauzz
Souhlasím, že než se ti naši pitomci ve vládě rozhodnou, tak už bude pozdě a věřte tomu, že to bude předvolební téma jako hrom.
o 14.01.2010, 20:25 | TomsonT
Jako Midnite, ale bez zpáteční letenky
o 14.01.2010, 20:48 | HIGHTOWER
Midnite: jo, poslal bych je tam taky, ti spoluobčany, neboť oni by tam rabovali a takovou škodnou tam jiště budou střílet.
Jinak vím, jako stát jsme v pr.... ale na takovéto velké katastrofy, i kdybychm měli ho... tak se pomoc prostě musí, není to jen pár mrtvých a pořád jsem na tom tisíckrát líp než oni.... Zatím prý na to půjde 5 mega peněz. Pomoc by dle mě v tomto mohla koordinovat OSN, když už je, nemusí se tam každý stát dopravovat samostatně, klidně hromadně, ale hlavně rychle. Vím, vím o tomto hovno, ale prostě lidi si mají pomáhat...
o 14.01.2010, 20:53 | choze
Nez se ti nasi kokoti nahore rozhoupou tak umrou dalsi stovky lidi. Chce se mi z toho zvracet!
o 14.01.2010, 20:53 | Midnite
HIGH: jj v tomto případě penízky určo pomůžou, spíš jsem myslel bezúročná půjčka Lotyšsku atd... :(
o 15.01.2010, 00:07 | Fox_cali
myslim ze cr neni jedina ktera zachranuje tak bych se tak zbytecne nerozciloval, spis kdyz poslou jidlo, obleceni a tyhlencty veci tak daleko vice pomohou, spis me nadzveda ze zidle ze ten kkt paroubek bude slibovat 13. duchody kdyz nebude ani na standartni duchody a ti blbci duchodci mu na to skoci a on proste ty volby vyhraje :(
o 15.01.2010, 00:59 | Rudi
Tak důchodcům je jedno, co bude za 20-30let...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.