Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT help: Wi-fi nejde

o Navštíveno 876x o
o 14.01.2010, 13:05 | cupra.165 | Upraveno: 2010-01-14 13:06:25
Zdravim,prosim o radu,mam wi fi modem zyxel a domaci wi fi sit. Mam k tomu 2 notebooky. 1 chodi bez problemu a sit najde ,pripoji se a vse funguje,ten druhy tu sit neumi znicehonic najit. Sit mam verejnou a nijak zabezpecenou,ten co ji neumi najit nachazi vsechny mozne site jen tu moji ne.Funguje pouze kdyz ho napojim na sitovy kabel. Dela to znicehonic,muzete mi prosim poradit? Zkousel sem uz kdeco a najde vsechny site okolo me,jen tu moji ne a to mam modem hned vedle pc.Dekuji moc za radu

o 14.01.2010, 13:11 | Milhauzz
Kdybys to měl zabezpečený, tak bych řekl že na tom druhým ntb nejde wpa-psk2, ale jak píšeš, tím to nebude. co sítě B/G/N ... třeba vysíláš G a ten druhej ntb umí jen B.
o 14.01.2010, 13:28 | cupra.165
Ono to prave nastalo znicehonic. Odpoledne jsem fungoval a vecer uz to neslo.Co jen podotknu,tak jsem od kabelu odpojoval svuj stolni pc,ktery sem daval pryc .Ten byl napojeny s modemem kabelem.ted mam kabel volny a po nastrceni do toho nepracujiciho wifi notebooku pres kabel vse jde,ale bezdratovou sit neumi najit. Jakoby vubec nebyla,pricemz okolni site mi to najde :-(
o 14.01.2010, 13:29 | cupra.165
Jak najdu prosimte tu sit B/G/N..nikde sem to v nastaveni nevidel.dekuju moc
o 14.01.2010, 13:50 | crestik
wifi do PCMCIA a vyzkoušet, pokud pojede, okruh se zužuje :-)
o 14.01.2010, 13:53 | Milhauzz
Najdeš to na wifi routeru. Obecně platí, že B je do 11mbit rychlosti.
Btw, jak máš řešený adresy? Napevno nebo přes DHCP. Co třeba restart routeru?
o 14.01.2010, 14:09 | cupra.165
Vysilam B/G ...vzhledem k tomu ze mi na tom sel 2 roky nefungugujici ted pc,tak to bude stejne,v tomto asi to nebude. Restart proveden nekolikrat a nepovedlo se. Adresu mam od O2 pres adsl modem,tz. ze je pevna? Jinak ten druhy notebook normalne funguje,tak v modemu chyba asi neni.
Crestik,jak vyzkousim do PCMCIA?
o 14.01.2010, 15:48 | cupra.165
Da se nejak restartovat wifi co mam v tom notebooku?
o 14.01.2010, 15:55 | cupra.165
Jinak mam pres DHCP,ted to vidim
o 14.01.2010, 16:15 | cupra.165
help plis :-)
o 15.01.2010, 11:31 | Crimson
dostaneš se na webový rozhraní toho routeru vzduchem ?
když zadáš do prohlížeče IP toho Routeru ?

bojuju s něčím podobným už měsíc u známého,
vezmu-li jeho notas + router kamkoli jinam, fungují spolu,
vrátím-li to do jeho obýváku, nefungují spolu,
ale wifi sousedů chytí, sousedi chytí jeho wifi,

ale kombinace jeho notas + jeho obývák + jeho router nejde, a pokud jde tak místo 10M pouze 128kb

a ted mě z toho vyved, už fakt nevím

o 15.01.2010, 13:49 | cupra.165
Ozzy,to jsem jeste nezkousel,ja mam tam nastaveno neco jako automaticka IP DHCP,ja ani nevim jak IP routeru zjistit. Ale koukam dost podobny problem.U me vse zacalo kdyz sem prodal kamaradovi stolni pc,kam byla sitova pripojka. Od te doby proste vubec nevidi moji sit. Mam ted jeste novy notebook a s tim neni zadny problem,okamzite se k me siti prihlasil a vse sem si pekne nastavil...ten co mi nejde mi na sitovou pripojku funguje,jen ten vzduch ,tam to najit neumi...Jinak modem zyxel 610 , oba notasove Acer.A postaveni notase i routru jsem uz zkousel vude,blizko,daleko,proste nevidi moji sit :-(
o 15.01.2010, 15:00 | Crimson
experimentuješ jako já , taky jsem s tím běhal až k výtahu, a nic, zkoušel jsem i jiný kanál, jestli nějaké rušení > nic ..
je to prostě vazba: konkretní UPC modem > wifi router > konkretní Notebook
o 15.01.2010, 15:08 | cupra.165
Ja bych tomu pomalu i veril,kdybych ale nevedel,ze 2 roky a to odpoledne mi vse behalo jak ma a po odpojeni stolniho pc uz tu sit nenaslo :-)
o 15.01.2010, 16:57 | Luke_288
se trochu vtírnu. včera mi zapojili net od UPC. k tomu ta černá motorola, když jí propojim s notesem kabelem, všechno v pohodě, když jí propojim s wifi routrem asus g520 a nastavim si nijak zabezpečenou síť, kterou mi všechny zařízení co potřebuju najdou, ze všech zařízení se na ten asus naloguju, ale na internet mě to nepustí. technici trvdí, že žádný jméno a heslo k přístupu na upc net nepotřebuju, že všechno nastavit na automat, ale furt nic...
o 20.01.2010, 08:10 | cupra.165
Ozzy ..jak Ti to dopadlo,uz si na neco prisel?
Ja uz snad zkousel vsehno,poradte mi vsichni prosim...
Proc ten zmetek chytne vsechny site po okoli ale tu moji nevidi?
o 20.01.2010, 10:51 | Crimson
stále nechodí .. v tom bytě známých to prostě nechodí , všude jinde ano !
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3446 sekund.