Navštíveno 459x

Mam grafickou kartu ati X1650XT a chci ho do TV zapojit kabelem DVI->HDMI kterej už mám doma! Ale mam takovej problém, když to propojím a zapnu PC tak mám obraz i na monitoru i na TV ale jen do doby než se zpustí systém (mam win vista), v ten moment se obraz v tv vypne a nikde nejde zapnout a TV to nenajde!
V čem muže být problém? nějaké drivery? Nic už mě nenapadá!
Dik
Nu, nemám Visty ani tvoji grafiku. Nastavoval jsi nějak obraz pro televizi jakožto pro druhej monitor? Má Ovladač/aplikace od grafiky nějakýho průvodce?
Co DVI-DVI ok? DVI-analog ok? Asi bych zkoušel vylučovací způsob. Jednoho času sem chtěl propojit WinXP a stařičkou Geforce6600 přes DVI-HDMI a nedomluvil sem se s tím, pořád mi to házelo blbý rozlišení. Pak sem to poropojil analogem (7 metrů dobře stíněnýho kabelu), natvrdo nastavil rozlišení TV a bylo vymalováno. I na tu vzdálenost byl obraz krásnej, čistej a lidi co ke mě chodili, tvrdili, že to musí bejt digitál. Ono DVI-HDMI není vždy výhra, někdy to dost potrápí.
Jen upřesním že tím analogem sem tahal HD ready, tj. 1366×768. Nevím jak u full HD, tam by ten analog vs. digitál byl asi poznat. Ale nohl sem vyzkoušet, mám 32" staršího Samsunga, kterej je "jen" HD ready.
Zkus vypojit monitor, a nech to nabehnout jen na televizi zda to bdue delat to same. Napada me jen ze mas prilis velke/male rozliseni a ta televize ho nebere.Nebo uprav rozliseni na monitoru podle rozliseni co zvladne tv a vyzkousej
přes S-video není problem, přes redukci DVI -> VGA a VGA kabelem taky neni problem!
Pravě jsem chtěl co nejmíň redukcí a tak tak jsem koupil tento kabel a vubec si už nevím rady! Hlavně to, že obraz jede a vypne se až když naběhnou windows mě vede k tomu, že musí být nějaký další drivery, ale nic nemužu najít ....
exetom: to už jsem zkoušel taky jen tv!
To upravení rozlišení ještě zkusím, ale mělo by být v pohodě!
A jakou máš bednu a rozlišení který tam chceš poslat?
me tohle delalo kdyz sem to propojoval taky. Prave ze telka nezvladala urcite rozliseni a do startu ok, pri startu vypnula a konec:) pomohlo to rozliseni
telka je tahle
[ Link ] s tím rozlišením si zkusím doma ještě pohrát a uvidím!
Tak ani rozlišení nepomohlo, má ještě někdo nějakej nápad?