Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Napájecí konektor NTB Dell

o Navštíveno 839x o
o 14.01.2010, 06:53 | kupis
Ahoj, mám dotaz na místní IT znalce. Mám notebook Dell C600, je to starej stroj, ale na účely autodiagnostiky dostačující. Jedinej problém je, že baterka vydrží tak 15min, což je nedostačující.
Takže jsou dvě možnosti...buď koupit novou baterii cca za 1300, což k ceně ntb je blbost, nebo vytvořit autonabíječku.
Na aukru jsem našel spoustu univerzálních autoadaptérů, ovšem žádný neměl ten napájecí 3 kolík dell (našel jsem autonab. s 3 kolíkem mimo aukro, ale za hrozné sumy). Kde by se dal tedy za rozumnou cenu sehnat samotnej konektor?
Našel jsem ho zde: [ Link ]
ale 300+pošta mi přijde zbytečně moc, kdyžpotřebuju pouze jeden konektor.
Poradíte kde ho sehnat?

o 14.01.2010, 10:38 | wolker
Na ebay adapter za 12 dolaru
[ Link ]

a baterka za 32 dolaru.
[ Link ]

U obojiho posta zdarma a cca do 14 dnu to mas doma.
o 14.01.2010, 12:03 | kupis
Ale já potřebuju něco do auta. Klasickej adaptér do zásuvky mám. Potřebuju něco takovýho:
[ Link ]
Akorát s ebay neumím nic, dokázal by to někdo koupit a doručit ke mně? Nak kolik by to tak vyšlo? Samozřejmě za provizi...
o 14.01.2010, 13:16 | wolker | Upraveno: 2010-01-14 13:22:57
A jo sorry, ja prehledl to, ze to potrebujes jako autonabijecku.
Jinak to co bylo na tom tvem linku by sice vyhovovalo, cena dobra, ale to postovne je docela dost.
Nasel jsem tenhle za 19 dolaru a posta zdarma.
[ Link ]
No a koupeni a doruceni neni problem. Pokud budes mit zajem, tak me kontaktuj na ICQ, Skype nebo mailu.
o 14.01.2010, 14:17 | kupis
Super, až budu doma, tak se ozvu. Zatím dík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.