Navštíveno 702x

jedu zitra na cely den s pritelkyni do prahy, nejaky navrhy kam by sme se v tomhle pocasi mohli podivat?neco zajimavjsiho nez kino ktery by sme prave chteli vymenit za neco jineho, zajimaveho, pri nejhorsim pujdeme zase do kina, díky hoši :))
to nismo: bud na telefonu :-D

13.01.2010, 20:50 |
Kesam Nahaž sem fotky se to tu rozjede:-)Jinak tamta záležitost je v pořádku.
ne nic! potrebuju fakt jen radu nebo tip, jen mala zmena prsouva se to na patek, tak kam v patek odpoledne??
kesam: supr :)

13.01.2010, 21:15 |
Kesam :-) jsem zkusil vid se občas v 90% případu se necháš hecnout.
ted ne ted me fakt zajima jen tato vec :)

13.01.2010, 21:42 |
Kesam Tak jí vem knám v pátek kámošky s kámošem slaví narozky na baráku na návsi takovej cirkus nezapomene.Zážitek na celej život:D
vzal bych jí na vyšehrad,nebo do zoo... :)
kesam: na to uz je bych rek moc velka holka :)
vysehrad v tomhle pocasi nic moc stejne tak zoo a tu uz oba zname, nekdo neco dal?
By ses mohl woe zastavit u mne taky :-)

13.01.2010, 23:04 |
hawai Cross :-D na to jen tak nezapomene
johan: no musis se pripomenout :-D vis ze mam hlavu deravou a ty mlcis :D tak nejak vikend
no tak se pripominam vid :-)
imax na avatara
novej smíchov tam máš palacecinemas , nahoře hafec restauraček, dole hafec krámů s hadrama apod a nahoře bowling centrum a dobrý posezení celkově....
BTW : měl by sis pořídit navigaci voe :)))))
no konecne nekdo :-) jezdim furt s navigaci ale ta mi nepovi nazev ulice kam potrebuju tak mam navigaci tebe :))) no hadry urcite skouknem bez toho se to neobejde :-D na obed taky nekam vlezem ale myslel sem jestli v tohle obdobi by se dalo neco jinyho nez kino, ja sam bych sel treba do nejakyho muzea ty sou v praze prej celkem dobry ale to ženu moc brát nebude, bowling si muzem dat i u nas za asi jiny penize :-D a bude asi u vas stejnej jak u nas.. avatar v 3Dčku dobrej?vcera sem na to koukal prave v imax programu tak premejslim
tak na tom smíchově to máš cca všechno při jednom, takže to vidim jasnej program avatar v imaxu a z toho bude totálně odvařená, a pak jí můžeš dorazit hadrama a restaračkama na smíchově nebo naopak..... smíchov a flóra je od sebe relativně kousek :)
ad flóra kino tak tam si dej do navigace třeba Vinohradská 134 nebo jičínská 17 to je cca naproti vjezdu do flóry .....
ad nákupák smíchov tak do navigace kartouzská 1 a hned kousek za tim co přejedeš cíl je vjezd do garáží :)
kartouzská pro blbce podhled kudy do ní vjedeš
[ Link ] pohled 50metrů dál , drž se v levym pruhu uplně a tam je vjezd do garáží
[ Link ] Imax :)
[ Link ]
nismo je proste borec :) imax uz znam tam trefim uz i sam kdyz nekde nezabloudim :-D tak asi skocime na avatara snad ji to trochu veme a nebude mi rikat ze by to bylo spis pro jeji deti :-D
to bych řek že nebude a spíš celou cestu do ústí budete řešit jak to byl dobrej film :)
Smíchov a Flora je od sebe kousek? možná v noci,ale v pátek odpoledne je to většinou kurevsky daleko..

14.01.2010, 18:12 |
hawai ale a jestli chces nejaky pekny muzeum, tak primo u staromaku je muzeum historickych sexualnich pomucek a vselijakejch sexualnich vynalezu. jeste jsem tam nebyl ale taky tam chci mladou vytahnout
[ Link ]
venfac : jedou na celej den tak žádnej štres.... a ono když pojedou kolem polední tu trasu tak to je docela vklidu, po vinohradský dolu a stojí to tam dole přes svobodnou evropou tak max 100 mestrů v tuhle dobu a pak se to docela rozjede, pak kousek žitný a kousek resslovky a za mostem už to tam profrčí ani neví jak..... jezdim tuhle trasu často a i v dobách "po práci" tj tak 5-6 večer je to vklidu uplně....
a ještě jeden nápad tak na výstavišti je docela fajn vodní svět.... nic velkýho a světobornýho ale je to hezký
nismo: nakej link by byl?
jinak je asi rozhodnuto o5 sme to presunuli pac mam pritelkyni neuveritelne pracovne vytizenou ale uz 100% jedeme v sobotu hned ráno dáme nekde pekne obed a pak deme na floru do imaxu na 3d avatara, beda ti nismo jak se mi to nebude libit :-D je to prez dve hodiny dlouhy tak sem zvedavej jak to v tech brejlich vydrzim :o)))
nismo: tak avatar v 3d supr, přítelkyne navíc byla v 3d poprvý takže uchvácená jak z filmu tak z 3d projekce, mě se taky moc líbil. Tak díky moc za tip :)