Navštíveno 1105x

To asi ne, ale v sobotu jedu poprvé v životě na lyže, nikdy jsem na tom nestál (umím perfektně bruslit, to by mohlo být malé +). Půjčoval jsem si teď komplet a jen na zkoušku se dostat do toho největšího lyžáku bylo tak těžký, že mě pak ještě 3 hod. bolel nárt, paráda, takže sem zvědavej, jak dopadnu :-D
Nějaké rady pro lyžaře začítečníka, 203 cm vysokého? :-D
kameru sebou a video pak sem:)

13.01.2010, 18:51 |
choze Ty woe kam jedes? To bude podivana pro bohy :D
papa, budeme na Tebe vzpominat, budes dlouho v nas! :-P
HTIGHTOWER : prosim o video ,,první korky" na lyžích:D
rada zkus si nejdřív prudkou sjezdovku , já na nich začínal:-) sice to bolelo kdyz sem padal , ale pak to šlo samo
203cm vejska to si zavolej na letiste at odklonej letadla aby te pak jeste nepopotahovali za nejakej atentat kdyz budes jeste na kopci -))
kdyz neumis, tak bych sel do snowboardu.
ma mekci boty ;-)
:D :D :D :D ... radši napište esemes ptákum at nelítaj uzeme :D
fotit se bude, natáčet taky, to se nebojte a počkejte jak mi to půjde, to budete všeci čučet :-D
A kam jedu, to raději neřeknu, jen to, že tohle je ta sjezdovka:

rychle zavolej ať to pokácí víc do stran :D a dolů ti nahrnou zeď ze sněhu :D
kurna tam uz sem byl :D ale nevim kde to bylo :D
hlavně se toho neboj,já mám 2 metry a 130kg a lyžování mi nedělá problém, když se s někým srazím tak je jasný kdo je vítěz :-D
btw ten svah je pro děti,ne?

13.01.2010, 19:02 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-01-13 19:05:18
tož já se toho nebojím, že mi nohy kloužou jsem zvyklej z ledu a ten je daleko tvrdší jak sníh, takže uvidíme, ale ty lyžáky, to je jako děs :-D Dali mi 47,5, lyže 184 cm, delší nemají a prej by měli stačit :-D, hůlky taky ty nejdelší, o tom vůbec nepřemýšleli :-D
No hoře je to strmější, dole už jen dojezdovka, na zabití a nebo udělání ze sebe 2 Highty po 101,5 cm to stačí :-D
HIGH: pamatuj si vztah E=0,5*m*v2(nadruhou).... si vítěz :D

13.01.2010, 19:08 |
Kesam To dáš Higu nesmíš se toho bát :-)

13.01.2010, 19:10 |
pelo ako začiatočnikovi sa ti na tom zablatenom svahu pojde pekne na picu... fakt...
Sem se učil lyžovat pred 3 roky a byl to masakr,postavyli me na vrch sjezdvoky a rekly pluž a za dvě hodky sem byl dole:-)))) Celkem sem to sjel třikrát a byl jsem zbytej jak pes a nejvíc mě sryly ty malí děcka co to kolem mě brousily jakoby nic.... Tak hodně štěstí a žádné zranění

13.01.2010, 19:31 |
Zdeny60 | Upraveno: 2010-01-13 19:33:21
Rover:
proboha, radši už nic nepiš a všem to sděl ústně. To se nehodí, v takovým kousku 4 hrubky jako kráva, ty woe, chodil jsi do školy?? :-)
A hlavně nezační tvrdit, že jis taky dyslektik... :-)
Highty:
hlavně lyže tím zahnutým zvednutým dopředu a dolů po svahu :-) Good luck !
Já začínal taky teprve před třema lety a dodnes se držím zásady, Když nevím co s tím tak sebou seknu na zem. To se zastaví docela rychle a navíc řízený a chtěný pád je lepší než průlet stromečkama (to jsem si taky zkusil). Jo a ještě drobnost o které jsem si myslel že je nesmysl a hodně jsem se mýlil. Přilba. Dnes už bez ní nejezdím.
tak tak, helma :-) já ji měl na sobě dnes také poprvé. Byl jsem na Ještědu a tipl bych, že helmu tam měl tak 70% lyžařů.
Zdeny pokud tě to sere tak to nečti. Do školi sem chodil a co jako.Dyslektik nejsem a hrubky mě neserou tak si hukni:-))))
tak před 5 lety sem se si to taky po 10 letech obnovoval a svah 600m sem jel hodinu a půl :-) ale po týdnu už pohodička tak hlavně pevné nervy
když jsem loni přežil snowboard, tak lyže budou pro ještě víc v poho :-)
lyze jsou super...tedy pro me lepci nez snowboard...jinak za pul dne se to naucis..kopecek nic moc takze pohoda.....a kdyz nevis co s tim tak honem spadni.....nejlepci a nejbezpecnejsi......preji hodne zdaru a stesti...

13.01.2010, 23:25 |
Rudi hlavně bacha na skřížení lyží :-D

14.01.2010, 07:12 |
Tipo Tak já začínal minulej rok,teda spíš na to jsem vlezl po 18 letech.Po 2 hodinách už to šlo,a pak jsem jezdil skoro každou sobotu a neděli.Po měsíci jsem zkusil Rakousko,a taky jsem to přežil.Jak říká každý,když nevíš co s tím spadni.Učil jsem se na hodně podobném kopci,a rád si tam zajedu jen na 2hod se sklouznout.

14.01.2010, 08:02 |
Pekys Tak hodně zdaru, je to jednoduchý, od vleku k lesu, když se to rozjede, tak zahnout do kopce, nebo to dobrovolně položit. To dáš.
Já se v 28 dobrovolně rozhodnul naučit na snb. 2 hodiny a celkem to jde, ale je to hroznej záhul.