Navštíveno 515x

13.01.2010, 14:37 |
Drtič U koho zřídit internet na doma? Dříve jsem měl WiFinu místního poskytovatele, ale služby hrozné...pořád nějaké problémy, tak jsem přešel k O2, kde měli zrovna akci za 500 8MB net a 300min zdarma. Po roce to zvedli na 750, což bych ještě přežil, ale tento měsíc mi přišlo vyučtování na 900,- Na to jim už kašlu. Když zruším pevnou a nechám si jen net, tak za to chcou 750,- ,což mi přijde hodně za 8mb net. Je možnost nějakého jiného připojení? Jsem z Bystřice pod Hostýnem, netuším, jaké jsou tu možnosti. WiFi tu poskytují 2 a k těm se opravdu vracet nehodlám. Díky
Řekni jim,že končíš a jdeš ke konkurenci a nabídnou ti to samý cos měl za cca 620Kč včetně těch 300minut :o)

13.01.2010, 18:12 |
gizmi Mam zkusenosti s UFOnem - jiz nikdy vice!!! A jinak doma mame UPCcko mnooo.. Jsou spolehlivy a rychlostne prumer..lepsi nez wifi s problemama..;)

13.01.2010, 18:49 |
Drtič Dekl: To byla první věc, co jsem udělal a nic...řekli, že nemohou dat slevu a že pošlou formulář na výpověd :-(
Já to takhle řešil asi před dvěma třema měsícema a no problem... zkus to znova, třeba tam bude lepší operátor.
Si stezuj... Davam 830,- za 2mbit od o2 adsl :)
no, včera mi zapojili UPC 10M za asi 290Kč na prvních 6měsíců, takže spokojenost. předtím jsem měl 1,5roku O2 8Mbit, ze začátku taky za to pětikilo, pak po pul roce za 830Kč. takže jakmile nám do baráku zavedli UPC, volal jsem na O2, chvíli si mě přepojovali a skončilo to na 490Kč za 8Mbit bez paušálu za pevnou, takže skoro pulka a to jsem se ani nesnažil a trval na ukončení.
tak to je udel toho, pokud nebydlis v nejakem hlavnim nebo krajskem meste, ze jsou s konektivitou problemy. ja bydli v takove prdeli, ze je tu jen kyslik adsl nebo qosovane, fupovane 6 mb wifi, ktere jede v realu asi 3 mb za nejakych 650...
v bystrici ale od upc neco je... zkus mrknout na
[ Link ] jestli tam je tvoje adresa. pokud ne, tak nic moc lepsiho nevyberes. mobilni pripojeni je z blata do louze za podobnou cenu... Ufon a podobne silenosti v zivote. rekl mi to primo produktak od ufouna, ze si sam sobe rika, ze jak to muze prodavat, kdyz se treba v brne nepripoji :)
a kdyz uz je rec o upc, tak pro pobaveni jeden clanecek :)
[ Link ]