Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > foro kompakt s cenovkou kolem 8 000,-

o Navštíveno 464x o
o 13.01.2010, 12:23 | fredy
tak nevím co koupit, jestli něco co má malej optickej zum, ale je tase narazuvzdornej, vodotěsne atd, nebo něco co má dobre optickej zu ale zase mě nenabídne jiné věci??? :) jediné požadavky mám aby to dělalo kvalitní fotky a umělo to HD záznam se zvukem.... jakou značku vybrat? toto [ Link ] nebo toto [ Link ] nebo třeba toto [ Link ] nebo mám jít do úplně jiné značky???? použití je klasické dovolená, různé příležitosti... nefotím portréty, krajiny bla bla, není to moje hobby

o 13.01.2010, 12:31 | choze
z tohodle jedině TZ7 kvůli optice
o 13.01.2010, 12:36 | fredy
no není podmínkou výběr mezi těmato... jestli je třeba lepší Cannon, nebo nikon nebo tikon, to je fuk :)
o 13.01.2010, 12:48 | choze
ono toho je na výběr hodně, ale hledal bych něco s lepší optikou, tak zejména určuje kvalitu fotky.
o 13.01.2010, 12:54 | Mr.Scully
Z tohohle TZ7, je to sice jen automat, ale není špatnej. Ale nárazuvzdornej a vodotěsnej, hm, to asi nebude :-) Obecně u kompaktů nebývá ta odolnost nic moc.
o 13.01.2010, 13:08 | choze
ještě poznámka co se vodotěsnosti týče - 90% těhlech rádoby vodotěsných fotoaparátů je pouze voděodolná ve smyslu, déšť atd. a plná voděodolnost je podmíněna pouzdrem!
o nárazuvzornodti se radši nezmiňuji, tudíž je to jen otázka priorit.
o 13.01.2010, 13:33 | tHom
ja mam canon ixus 960 a jsem naprosto spokojenej, fotky super, titanové tělo taky něco vydrží..
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3586 sekund.