Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DVB-T settopbox s kvalitnějším výstupem

o Navštíveno 678x o
o 12.01.2010, 22:08 | Ravo | Upraveno: 2010-01-12 22:10:22
Ahoj,
nutně sháním STB pro DVB-T vysílání, protože mám (v době výroby) profi LCD panel s mraky různých vstupů ale bez DVB-T tuneru (a s jen jedním DVI).

Požadavky jsou tyto:
1) kvalitnější výstup než SCART, tzn. ideálně na CINCHECH component (Y+Pb+Pr), může být S-video, nebo PCčkový RGB (D-sub), ještě bych snesl HDMI/DVI + analog.zvuk (bohužel je tam je jedno a to mám nachystaný na jiný zařízení pro přehrávání HD videí z síťovýho NAS)
2) upscaling na HDready (720p nebo může být i 1080i), panel je "jen" 1280x720 nicméně je šikovnej v downscalingu z FullHD
3) ostatní funkce úplně obyčejný (EPG), chci to jen jako tuner bez nahrávání a podobných blbinek navíc, prostě jen na live koukání na DVB-T vysílání, nahrávání apod mám pořešeno jinak.
4)cena

Prostě jako obyčejný STB za litr, akorát s kvalitnějším výstupem než s obligátním SCARTem a děsnými výstupními obvody.

Díky za rady...nechce se mi kupovat DreamBox a do toho DVB-T tuner :-(

o 12.01.2010, 22:13 | hawai
sice se vůbec nevyznám v tom co si tu napsal, ale kdyz nam antenar delal prechod na digital, tak nam doporucil nemecky settopboxy Schwaiger (nebo tak nejak..) sice staly neco pres litr, asi 1300, ale sam rikal ze to je hodne dobry a i mi to nejak vysvetloval ze to chyta lepsi rozsah vln nebo co nez ty cinsky. a musim rict ze jsou fakt o hodne lepsi nez nejaky co tu mame taky od UPC.
o 12.01.2010, 23:03 | kozlustechnykus
hawai: tak rovnou napis co je to zac.
o 12.01.2010, 23:13 | hawai
bude to asi nejspis tohle [ Link ] ale to jsem sem psat nechtel, to je asi nepodstatny protoze stejne nevim co od toho vsechno chce ani co tohle umi :-D ale jen jsem to rikal kvuli ty znacce ze mi ji doporucil clovek co v tom dela
o 13.01.2010, 06:24 | dj.DEKL
Sigmatek 160 má HDMI
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3012 sekund.