Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: Nokia E90

o Navštíveno 493x o
o 12.01.2010, 21:44 | C...arlos
Ahoj, máte s tímto telefonem zkušenosti. Trošku po něm pokukuju. Hlavní přednost vidím v super klavesnici a velkým displeji. Nechám si poradit od zkušenějších.

Díky

o 12.01.2010, 21:50 | muSlim
Veľká hnusná ťažkopádna mrcha. Mal som ju asi pol roka, najprv som si tiež nahováral že mi veľkosť nevadí, ale po pár mesiacoch sa názory menili :o) Klávesnica zas tak suprová nie je, chýba jej (a to hrozne veľmi) zvlášť numerická rada. Čo sa týka rýchlosti, tak je na tom tak nejak priemerne, smutné je ale prepínanie aplikácií medzi dvoma displejmi, to bola trága a veľakrát to padalo. Displej nebol tiež najlepší, na šírku sa to dá, ale tá pidi-výška, to je fakt blbé na tom... ešte niečo? :o)))
o 13.01.2010, 08:55 | C...arlos
Takže říkáš nebrat...
o 13.01.2010, 13:03 | muSlim
C...arlos: ja si myslím že sú od toho už lepšie stroje, navyše v tomto by som sa asi sám ako Winmo hater priklonil skôr k niečomu ako Touch Pro 2 a spol. :o/
o 13.01.2010, 13:29 | Soptík
tak já měl E90ku cca rok a půl a nebyl s ní jedinnej problém.nikdy se mi nestalo že by nějak zamrzla apod.výdrž baterky byla dobrá a je na tom perfektní prohlížení internetu.Překvapil mě foťák...na 3.2MP fotil parádně.Jedinný co mi trošku vadilo byla hmotnost a velikost ale zvykl jsem si na to.Znam pár lidí co jí maj do teď a chrochtaj si blahem.Já přesedlal na N97.
o 13.01.2010, 13:37 | muSlim
Fotil parádne? No LOL...
o 13.01.2010, 16:29 | nome
no spis nez telefon bych to pojmenoval jako netbook :-) ale pokud ti to nevadí a bude za dobré kačky tak proč ne. Jinak jako pánové nademnou už jsou lepší stroje
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.