Navštíveno 614x

NE JEN luxování, ale čištění čalounění. nějaký tipy na solidní (kvaliotní a ne moc drahou firmu). středočeský kraj- praha východ,nymbursko, kutnohorsko, sásáva. nejlíp osobní zkušenosti.
je to sice z ruky...u nas v jicine je cisteni interieru....stoji to cca 250kc...trva to 1,5hod...vysato,komplei introš vypucovan...a kdyz si u nich zajedes do mycky tak ti jako bonus vylestej vsechny skla...tim zpusobem ze to vypada ze tam zadne sklo nejni....ja jsem s nimi spokojen a za ty prachy to stoji...nenajdes prach ani v mrizkach - kde fouka vzduch...
potřebuju hlavně sedačky vytepovat, nejen vysát...mám rodiče v poděbradech, takže s mezizastávkou v pohodě vejlet.máš kontakt? ale kdyby někdo další a blíž budu radši
by mě zajímalo, jaký plat má ten člověk, co si za 1,5h veme 250Kč. to je nějakých 170/h se vším všudy, čili práce, matroš, energie, chod firmy atd...
Nehledě na to, co asi za ten čas na tom autě udělá. Mě trvá ext+int celé odpoledne. Kvalitní firmy, aby to za něco stálo, si vemou za vyčistění 2-5tis
crestik:já tohle jeden čas dělal za litr,komplet introš,dneska bych za ty prachy nezapnul ani tepovač
crestik: Ceny tě donutí srazit konkurence. Když nemůžeš konkurovat umístěním a reklamou tak zbývá už jen cena.Aspoň v Brně to tak je... Ale 250 je fakt nesmysl,to tam musí dělat UKčka za byt a stravu:)
čistíme interier za cca 450 Kč. A je to podle mě lehce prodělečné. Ale je to součást nábídky zákazníkům tak co šlověk nadělá. Je jen málo zákazníků, ktří jsou ochotni za čištění auta dát peníze které by byly adekvátní výkonu
omlouvam se 550kc jsem se prepsal...

13.01.2010, 13:39 |
Conan Praha -> www.autodoktor.cz