Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou herni konzoli?

o Navštíveno 6291x o
o 12.01.2010, 16:53 | Midnite
Přemýšlím že bych si pořídil něco na vyblbnutí a přemýšlím co by tak bylo nejlepší. Jelikož jsem nikdy žádnou neměl tak bych poprosil o rady. Docela mě zaujalo Nintendo Wii bo jak se to píše.. Máte nějaké zkušenosti?

o 12.01.2010, 16:57 | D-door
PS3 nejlepsi konzole
o 12.01.2010, 17:17 | Ravo
mám zkušenost s Wii i PS3...a chtěl bych je obě :)

na krátkodobý vyblbnutí s pohybovými ovladači či gravi-deskou je prostě Wiičko nepřekonatelný. Grafika nic moc, ale zábavnost naprosto neuvěřitelná, kdo nezkusil nemůže hodnotit...

Zase pokud chci nějáký grafický spektákl (GranTurismo), tak jedině PS3 - prostě výkonem a grafikou se mu nic nevyrovná...navíc jde využít jako bluray přehrávač a po spojení s mediaserverem (puštěným třeba na PC) to přehraje naprosto jakýkoliv obsah včetně HD (mkv atd.)...

já sám bych měl problém si vybrat, fakt nevím co upřednostnit
o 12.01.2010, 17:29 | Kotass
PS_3 .. je multifunkční jak už psal Ravo .. Bluray, hudba, fotky, net, GT_5 :-)

OT: Doporučil by někdo nějaký solidní hry co se dají na PS_3 hrát ve dvou a neomrzí se jen tak (vyjma fotbalů a karate) ? :)
o 12.01.2010, 17:48 | zipp
PC
o 12.01.2010, 17:56 | Kacko
Mario + Kontra:) A delali se k tomu i pistole a tusim i luky.. sezenes za par korun a u cinanu kazetku s 1000000her za 20,- :)

foto k příspěvku  od Kacko

o 12.01.2010, 18:30 | LUPO
Mám PS3 a občas si zaskočím na Wii. Každá konzole je uplně o ničem jiném. Za mě bych šel rozhodně do PS3. Teď s ženou hrajeme po večerech když jde malá spát. Uncharted 2: Among Thieves - celá hra je pecka. Před tím jse dohrálo GTA4 a teď se už těšíme na Heavy Rain bude koncem Února. Tak že PS3 :-))
o 12.01.2010, 18:37 | Kicker18
resim stejne dilema,rad bych nejakou konzoli a asi playstation 2 nebo starsi x box,ani s jednim nemam zkusenosti.poradite co je lepsi?
Midnite:sorry ze ti to tu zasiram.
o 12.01.2010, 18:51 | jajo.bb
Midnite:ja mam PS2,bola to dobra konzola v tej dobe,ak by som si teraz kupoval dalsiu tak by som si vybral PS3 alebo novy XBOX....ale skorej to PS3....
o 12.01.2010, 18:52 | jajo.bb
Kacko:to mas este doma....krasa....
o 12.01.2010, 19:01 | petrb
kacko : jj super vec :-D mam podobny
o 12.01.2010, 19:15 | slejdy.schumi
XBOX 360 nejlepší !!
o 13.01.2010, 08:57 | 20bad
za mě PS3, ted jsem objednal play TV což je HD tuner pro DVB-T takže se na konzoli da nahrávat pořady z TV a čučet na něco jinýho, další rozšíření který více než potěší
o 13.01.2010, 09:04 | M.a.R.i
Taky se rozhoduju co časem pořídím. Už mě nebaví upgrady PC,tak bych raději nějakou konzoli. Co jsem si pročítál články,testy, koukal na videa. Tak se mi zdá grafika na obouch konzolích, téměř shodná. V recenzích tvrdí,že xbox360 by měl být výkonější. Navíc se dá sehnat levněji a když seš trošku šikovnej tak koupíš xbox za babku s rrod a opravíš si ho. Pokud chceš konzoli jenom na hraní a nějakej blueray tě nezajímá,tak bych bral xbox. Ale na druhou stranu pokud neřešíš peníze,tak bych šel do PS3, pokud chceš něco ušetřit tak XBOX360. Každá konzole má svoje +/-. Záleží jaké si nastavíš priority...
o 13.01.2010, 13:53 | Midnite
tak peníze řeším, ale samo že na to našetřeno už mám ale opravdu nevím pro co se rozhodnout. Docela by mě zajímaly nějaké ty hry na WII jak hraješ tenis atd.. Hrál si s tím někdo? neomrzí to za chvíli?
o 13.01.2010, 14:18 | Soptík
Tak já dostal od ježucha PS3 250G a jsem max.spokojen.Grafika a všechno okolo běhá suprově.
o 13.01.2010, 14:23 | Nismo.Power
Wii a PS3

Wii je hlavně pro děti a pro zábavu kolektivní

PS3 je pokud to myslíš s konzolí vážně a chceš to nejlepší na trhu

Xbox ...... funguje to taky ale je to dost jalový
o 13.01.2010, 14:34 | zipp
naco probůh kupujete všichni konzole? když pc umí to stejný a mnohem víc a dají se k němu taky koupit ty dementní gamepady
o 13.01.2010, 15:06 | M.a.R.i
zipp: Protože jsme všichni hlupáci a celej svět taky :D. Ještě ve 20 jsem to nechápal a říkal jsem si,že jsou všichni debilové,když stačí mít PC co umí všechno...
N.P: Proč myslíš jalový? Poruchovost?
Midnite: WII je spíš konzole, která ti bude ležet ve skřini a bude se ti na ní prášit, jakmile přijede návštěva či budeš pořádat nějakou akci,tak jí vytáhneš a zahrajete si. Pro jednoho člověka wii není na dlouhou zábavu...
o 13.01.2010, 15:14 | fredy | Upraveno: 2010-01-13 15:15:05
to ZIPP: tak to je úplně jednoduchý, na klasickém PC se ti může pořád stávat to že tě bude někto obtěžovat, hele pusť mě tam, potřebuji si něco vytisknout, hele pust mě na internet atd atd, mimo to budeš nucen dělat čas od času upgrade grafiky atd aby ti fšechny ty fěšný hry jely jak mají... což se ti prostě na konzoly stát nemůže... navíc si to pouštíš v obýváku, sedíš pohodlně na sedačce, jsi v rodinném dění a na to celé koukáš na velké obrazovce. prostě všechno hraje pro konzole... a to jsem ještě nic nenapsal o virech atd atd....
o 13.01.2010, 15:14 | Midnite
Mari: a máš nějaké vysvětlení proč? já jen abych teda nakonec nekoupil něco zbytečného..
Zipp: mám doma notebook a stolní pc (obě výkonově pecka), ale prostě to není ono
o 13.01.2010, 15:33 | JP
Já měl asi půl roku Xbox360 Elite a PS3, ale skončilo to tak, že když jsem si našel chvilku na hraní, stejně jsem zůstal u PC. Vůbec nechápu jak někdo něco dokáže ovládat s gamepadem... Navíc mi ty hry co jsem vyzkoušel přijdou hrozně primitivní, třeba Gears of War je naprostá automatová tragédie. Za sebe doufám, že se budou nadále dělat hry i pro PC, jinak do smrti vyhniju s věcma jako HL2, RTCW, JA2, Stalker, NFS5 apod.:)

foto k příspěvku  od JP

o 13.01.2010, 15:34 | JP
Ale jinak samo - jestli někomu vyhovujou konzole, nic proti:-)
o 13.01.2010, 16:15 | Nismo.Power
mno jó počítač tam a počítač sem.....

jenže :
-dobovej počítač výjde cirka na 20k aby za něco stál, za 3 měsíce výjde hra kterou ten počítač dá leda na střední detaily takže to chce aby PC stálo tak 40 aby to vydrželo alespon rok ...
-konzole stojí 5/6/7k cca podle vybavenosti
-kterákoliv hra na konzoli výjde tak je na ní odladěná a jde na ní bez záseku a laborování, to se o pc říct nedá
-v případě nákupu originálních her je cena cca nastejno....
- a hlavní důvod např. pro mě je že GranTurismo nikdy na PC nevyšlo a nevýjde takže jiná možnost než playstation neni

MARI : xbox je jalovej.... cena výkon mi příjde PS mnohem lepší investice, xbox neni tak výkonnej, je dost poruchovej (starý PS3 teda taky ale né tolik jak 360) , nemá to blueray takže PS vklidu dáš místo domácího kina, xbox a třeba celosvětový bloknutí účtů lidem který jsou an tom bez viny je taky k smíchu....

takže podle mě jsou momentálně dobrý jen dvě konzole a to je

Wii : pro děti či kolektiv lidí který se chtěj pobavit , je to sice stupidní všechno ale je to prča o tom žádná (pokud člověk nehodí ovladač do televize)

PS3 : super výkon, blueray mechanika .....

BTW : nintendo taky připravuje snad nějakej trhák :)
o 13.01.2010, 16:24 | fredy
souhlas, přesně to co jsem psal výše :)
o 13.01.2010, 16:27 | JP
Já bych taky vybíral určitě mezi PS3 a možná Wii. Sice mam rád Microsoft, ale Xbox360 považuju za skandální krám, kterej nebyli schopný za ty léta upravit tak, aby se nesypal.

S PC tyhle problémy nemam, protože nepotřebuju hrát pořád to nejnovější, ani na to nemam tolik času, takže mi nedělá problém rok dva počkat a pak si tu hru zahraju s upgradem za pár korun. Teď mam na hry vcelku předpotopní 7900GTX/2GB/C2D E4500 a pořád nemam problém:-). Ale konzole je v tomhle samo jednodušší.
o 13.01.2010, 17:49 | sprath
Jednou či dvakrát do roka opráším PS2 a odreaguju se až do alelujaaaaa. Mám pár svých her na odreagování a to mi stačí. Na občasný hraní nevidím důvod utápět každou chvíli hrozný prachy za něco top aktuálního. A ty hry taky nejsou úplně zadara. Takže já zůstávám u PS2. Jo a navíc je to jedinný sony který se mnou kamarádí.
o 14.01.2010, 09:39 | Nismo.Power
mno asi tak.... je to jedinej výrobek SONY kterej považuju za zcela normální jinak SONY prostě neuznávám spíše nesnášim a je jedno zdali to je do auta nebo na domu.....
ale už mám podruhý PSP, měl jsem PS1, PS2 a PS3 se chystám taky :)
o 14.01.2010, 09:53 | Losky | Upraveno: 2010-01-14 09:59:56
Měl jsem 2x PS2 a na tu dobu to bylo asi nejlepší co bylo.
Pak 2x PSP, super do práce, bohužel tam nebylo moc her, co by mě bavilo, ale určo to je dobrý, už by mohla vyjít další s grafikou PS3:))
A nakonec jsem zakotvil u Xboxu 360, taky až na druhý pokus. Hraju na velké plasmě a s grafikou jsem spokojenej. Jen je potřeba koupit asi verzi Elite či nějakou, která má 120GB HDD. Bez disku se pořád točí mechanika a je to hodně hlučný, s HDD už je to pohoda. Někdo zastává PS3, někdo Xko. Myslím, že možná graficky je na tom nepatrně lépe PS3, má i Blueray. Nevýhodou jsou dost drahé hry a přeci jen Blueray se moc zatím neuchytlo. Pro Xko je více kladů. Cena, flashnutí (jdou hrát pálené hry, náklady pouze dvouvrstvé DVD, flash cca 500,-), hafo her.
Až bude PS3 brát pálené hry, zkusím to, ale nejsem zas tak bohatý, abych kupoval hry přes litr a víc. To za to zkrátka nedám.
Ještě tady někdo psal o poruchovosti Xka. Ze začátku byla opravdu vysoká. Naštěstí mrkvosoft to řešil tak, že si pro konzoli přijeli a do 2 týdnů byla doma nová. Kluk co do toho dělá, říkal, že tam bylo dost zanedbané chlazení procesoru. Teď už to je ok. Na obou dvou mám nalítáno mrtě hodin a žádný problém. Jen jednou se sekla při hře. O PS3 toho moc nevím:( A Wii je super, jen jsou na to potřeba aspoň 2 lidi, aby to byla legrace
o 14.01.2010, 11:17 | tom96 | Upraveno: 2010-01-14 11:19:12
mám wiičko a je to fajn. pokud člověk neočekává super grafiku nebo jinak grafiku her která v téhle době je na psku či pc. Jinak mě to baví a jak psal nismo tak nějaký dítě už nejsem :-) závody aut se na tom hrají dobře, střílečky no first person zatím nic moc jinak docela dobré všechny možný sportovní jsou uplně super. takový fotbal, nfl, golf, basseball, ....... se mi na tom hraje perfektně už kvůli tomu, že např. u golfu jen nemačkám tlačítko jak moc chci pálit. A pro mě další plus, že jsem tím ušetřil za dvd přehrávač (který taky stojí pár korun) ale mám herní konzoli na které si přehraju dvdčka nebo cokoliv z HDD jak avička, mp3 atd. tedko jsem hrál první strategii co jsem na wii našel a ovládalo se to velmi dobře což je pro mě fajn jelikož strategie můžu a na kompu už hrát nechci. Ovládání se dá dokoupit normální gamepad a mít ovládání jako třeba na psp. Každopádně jak jsem psal grafika je nesrovnatelná, ale jelikož jsem naposled hrál ještě na starém kompu tak mi to moc nevadí jelikož jsem si na novou parádní grafiku her neměl jak zvyknout a všechny hry co jsou pojaté spíše jako kreslené postavičky jsou fajn :-)
o 14.01.2010, 11:25 | luda551 | Upraveno: 2010-01-14 11:25:26
hry koupiš na aukru za 300-600kč na ps3
o 14.01.2010, 11:26 | Nismo.Power
Losky : nový PSP už vyšlo :)
na starym PSP ted hraju Gran Turismo a super :)
o 14.01.2010, 12:54 | Losky
Nový PSP:))) Promiň, ale říkat tomu nový, když zmenšili úhlopříčku... Teď vážně, problém je, že nejdou hrát iso hry, menší úhlopříčka. Plus velká paměť. Ale krokem do předu bych čekal lepší grafiku a větší displej nebo zachovat velikost stávajícího. Tohle nové je sice menší, ale... Jinak GT bylo pěkný
o 14.01.2010, 16:12 | JP
Na X360 neni vošizený jenom chlazení procesoru a GPU, ale celková konstrukce a použitý součástky. Podle mě je to udělaný tak, aby to záruku o moc dlouho nepřežilo a člověk si koupil nástupce. Že to zezačátku přešlápli a nepřežívalo to zdaleka ani tu záruku, to je věc druhá.
o 14.01.2010, 16:25 | muSlim
2 Kotass: Little Big Planet... ;o)
o 14.01.2010, 16:28 | Nismo.Power | Upraveno: 2010-01-14 16:29:26
když to tak vemu tak xbox ,když pominu jeho poruchovost, je slabší, nemá br a celkově to je proti PS3 dle mě ve většině faktorech horší
takže to že je lehce levnější se vůbec nevyplatí a je lepší si rovnou lehce připlatit na PS
jediný jeho plus je samo že se dá vochcat a okrádat herní průmysl :)
o 06.11.2016, 09:24 | dj.DEKL
UP

Co jetýho koupit na občasný krácení zimního času ?

XBOX 360, ONE nebo PS3 ??

Vůbec se v tom nevyznám, hry sem nehrál posledních 20 let...
o 06.11.2016, 09:28 | AR
A hry budeš kupovat? Chceš hrát novinky? Třeba Mafia III? Pokud jo tak Xbox one či ps4, jinak 360ku nebo ps3
o 06.11.2016, 09:40 | dj.DEKL | Upraveno: 2016-11-06 09:40:39
Novy hry asi ne, spis neco starsiho... a jak je to s pripadnym "nakupem" her neofiko vubec netusim - zda je vubec moznost.
o 06.11.2016, 09:55 | Darker
Mam PS3, hraju prilezitostne, ale hry kupuju z druhy ruky a vetsinou po dohrani zase prodam, jediny, co si schovavam je Gran Turismo a Watchdogs, k tem se vracim :-)
o 06.11.2016, 10:20 | -Hans-
Taky mam jeste PS3, zbyvaji mi jeste asi 4 hry a presunu se na PS4.

Duvodem, proc uprednostnuju SONY, je serie Uncharted - je to mix Indiana Jonese a Lary Croft - spickova grafika, hratelnost a pribeh. Jednoznacne pro me nejlepsi herni serie. Dalsi duvod je The Last of Us - take zasadni titul, ktery proste hratelnosti, pribehem vycniva nad ostatni tituly. Je to jako film, ve kterym hrajes :D

Cenove to nestoji svet. Nova PS4 konzole se necha poridit od 7k.

Nedavno Sony uvedlo na trh PS4 Slim - mensi stejne vykonna verze PS4 a vrchol je PS4 Ultra, ktera ma vyssi vykon - nektere podporovane hry - zatim asi 20 umoznuji vyssi framerate = vice obrazku za sekundu. V zasade to neni spatny.

Verze jsou dale podle kapacity disku. Zalezi na tom, pokud si budes hry kupovat na PS Storu a stahovat, pak je lepsi urcite terová verze, jinak si myslim na obcasny hrani staci 500GB.

Bazarovy hry jsou kolem 500+ Idealne doporucuji www.gamebazar.cz

Pokud bys koukal po PS3 - konzole jeta vychazi cca 3000, jety hry od 100-400, vetsina kolem 250. Grafika je obstarozni, myslim, ze se vyplati priplatit na PS4. Ale hratelnost je stejna s PS4... Zalezi na rozpoctu.
o 06.11.2016, 10:23 | Piskoteek | Upraveno: 2016-11-06 10:24:46
Ahoj, a co třeba tohle to? Kámoš to má doma a vypadalo to Ok.Na zimu si to chystám pořídit.

Beelink 8x2Ghz 2GB/32GB 4K HD Android 6.0 Smart TV

[ Link ]

+ koupit k tomu i ovladače jako má Psko?Dá se to spojit i s HDD apod.

PS : nejsem majitel inzerátu a určitě se to dá koupit levněji.
o 06.11.2016, 13:40 | AR
No jestli ti stačí hry pro droida prosím, taky možnost :D Osobně bych raději volil konzoli.

Jinak jak tu padlo, pokud někdo nechce kupovat funglovky na krámu tak bazar je ta cesta ;)
o 06.11.2016, 15:08 | Piskoteek
Je pravda, že jsem nehrál hry cca 8-10 let, takže mě bude stačit(graficky), když si znovu zahraju baldur's gate 2 či poldu na velké TV, spíš mi šlo o to, že mi to padlo do oka víc než konzole. Co jsem se díval na youtube, tak některé hry nevypadají vůbec zle.
o 06.11.2016, 17:23 | AR
Tak je to o tom co chceš hrát. Pokud je pro android to co chceš tak to asi zkusit můžeš. Ale asi bych prvně zkusil skočit k tomu kámošovi aby ti to ukázal.
o 06.11.2016, 19:33 | JA
Peťas, si jak Sheldon, když si nemoh vybrat :))))
o 06.11.2016, 19:35 | JA

foto k příspěvku  od JA

o 06.11.2016, 19:56 | Ondrero
Já mám pod telkou PS1 a sem tam si s ženou zapaříme Crash team racing.
A pak ještě PS2 a tam pouštím jen a pouze Guitar hero Metallica na občasné metalové vyblbnutí s kámošem :D :D :D
Hraní jsem měl rád, ale už na to od dob PS2 není čas.
o 07.11.2016, 20:12 | Hanys73
Pokud bys měl zájem, mám na prodej PS3 320GB v top stavu. A hodně různých her (GTA V, Gran Turismo 5 a 6, Battlefield 3 a 4, Fifu, NHL atd.)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3489 sekund.