Navštíveno 1012x

Jsou tací, co pod vidinou peněz smýšlejí takto, dobře jim tak.
Je to jako ve Futuramě, nesázel sem, ale vyhrál jsem ve švédské národní loterii, jen chctějí vědět můj pin a jméno matky za svobodna :)
to je <I> !! :-D dobře jí tak dylině. myslel jsem že na tohle snad nemůže nikdo skočit a přece jen se našel takový dement....
slušná slípka :oD četl jsem...a dobře jí tak.Něco takovýho mít doma,tak se jdu zastřelit do rybníka,nebo spíš nejdřív jí a pak sebe.
2 Milhauzz: Futurama to vystihla :o)))))
Chalapi nekecám, ale před 20ti minutama mi tenhle email došel na gmail, podepsán:
OD: Pan Patrick Chan K. W
(Vykonny reditel)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.
Se picnu :)
2 Milhauzz: mne to chodí na spambox asi 2x týždenne :o)))
odepíšeme mu?:-))))))))))))))))
mne uz taky alespon 20x napsal :-D
Lucni.konik : ok, ale šábnem se napůl :)
Mne písala ešte nejaká čubka z Nigérie pred pol rokom, som jej napísal že chcem najprv jej nahatú fotku ako pícha stepnú kenguru a už mi to nechodí :o)
kenguru je klokan? Jinak Slim opet ROFL:)
Slim : :-))))) möj ty kökos ty seš kanec ..
2 kozlustechnykus: jj, kolkan :o)
tak to je mega lol :-D, tohle mi chodí pořád a pořád to mažu :-)))
A paní si myslela, že po ní nakonec bude chtít poslat jen 50% z částky :o)) Ta je blbá, až to bolí. Nepřeju mikomu nic zlého, ale tohle udělat nějaký člověk co ho znám, tak z něj mám prdel hooooodně dlouho. Já se kolikrát bojím poslat prachy předem na účet aby mi došlo co sem si objednal a ona pošle takovou dardu někomu cizímu :o)))))) Mohli napsat ještě její jméno a adresu. Taky bych ji poslal mail.
dneska zase :-D
Dobrý den,
SONG LI [songli@hangsengbank.hk]
komu:
Dobrý den,
Mé jméno je pan Li Song. Pracuji s Hang Seng Bank. Tam je souctem $ 19,500,000.00 v bance Hang Seng Bank ", Hong Kong. Nebyly príjemci uvádí o techto financních prostredku, které znamená, že nikdo by se nikdy prišel o ni. Proto se ptám, že budeme pracovat spolecne. Mám prosit o Vaše pomoc pri uskutecnení této transakce. Mám v úmyslu dát 30% Celkové financní prostredky jako náhrada za vaši pomoc. Já vás upozorní na plný transakce onreceipt své odpovedi v prípade zájmu, a pošlu si potrebné informace a postupy, které, aby byl prenos.
Máte-li zájem? Prosím zašlete tyto informace na tuto emeil adresu: mrsongli_00414@live.hk
1. Jména a príjmení
2. Soukromé telefonní císlo
3. Aktuální adresa bydlište
Kind Regards,
Song Pan Li.
Doufam, ze jsi odpovedel a nenechas si ujit takovouhle sanci:))

14.01.2010, 20:12 |
Rudi jako Fordik
kdybych odpovidal vsem co mi tohle poslali tak uz mam asi 250mil$ :-D
Proč jsou lidi tak hloupí? Dobře jí tak, neměla bejt hladová.
kral: tak si nafackuj kolik si mohl mít peněz :D