Navštíveno 1781x

11.01.2010, 20:38 |
Unihero | Upraveno: 2010-01-11 20:38:58
Zdravím lidi, mám takovej dotaz nevíte někdo kde sehnat nějakýho akvaristu chovatele v severních čechách nejlépe liberecko?
sháním rybičky ale ty ceny ve zverimexech hrozný, tak chci nějakého člověka kterej je rozmnožuje apod..
je i lepší původ, bůh ví co si ve zverimexu ty rybičky zažili...
tak kdyby jste někdo o něčem věděl tak bych byl rád za každou radu, a i popřípadně kontakt.. díky
dostal jsem doporučení na Jiří Růžička z Mařenic
Jiří Růžička - Exo Aqua
adresa: Mařenice 111
obec: 471 56 Mařenice (Liberecký kraj)
mobil: +420 728 666 265
e-mail: ruzicka.jirkazavináčworldonline.cz
viz:
[ Link ] [ Link ]
ale nikdy jsem u něj nebyl :-)
ahoj u nas je chovatel a je jevnej ja u nej mam o neco lepsi ceny....ale problem je ze jsem z jicina...a zalezi o jake by se jednalo:-)
z jičína to by nemělo chybu, každý víkend jsem v Lomnici nad Popelkou...
o vikendu maj zavreno.....a vsedni dny ma od 9hod do 12hod a pak od 17do 18hod....nebo staci napsat co potrebujes a ja bych to nakoupil pak popripade predal:-)
když takle právě člověk neví, chce to vidět co tam má, pak je lepší výběr... kde to přesně je?
hele je to kousek od bazenu-areal....vezak.....valdicke predmesti sam to asi nenajdes.....a co planujes zivorodky nebo jikeznatky nebo morske?
mám osobu co to v Jičíně zná, u areálu bydlí zrovna její babička, hned na proti...
máš nějaké jméno, kontakt? číslo popisné?
najdu si to to nebude problém, jičín známe...
omlouvám se pokud Tě to nějak otravuje...
spíše chceme živorodky, máme porodničku takbychom jsme to chtěli i zkusit...
přítelkyně sní o pavích očkách a o neonkách... a pak co se ještě vybere, třeba odejdeme s ničím jiným...
jinak předem díky...
mno pavi oka to je plevel..koupis jich 20 a za dva mesice jich mas 50:-) a neonky jsou jikernatky....jik kdyz budes chtit tak ti muzu poradit jsem vasnivej fanda do rybicek....a jinak kontakt ti sezenu-zitra v prubehu dne...ok?
to by bylo super... děkuji...za ochotu
memas vubec zac:-)a jinak jak se pohybujou u vas ceny neonek a pod?
všude jsou ty ceny různé... ted z hlavy nevím...
to luboš:jinak cena pavích oček a neonek ve zverimexu je kolem 25 Kč
ahoj omlouvam se ale nejak jsem se k tomu nedostal...moc prace...ale zejtra budu jezdit tak ti to na 100% zjistim....jinak tam sezenes okolo 15kc kus.....
Chlapi chtel bych taky akvarko do klubiku, ale.. Vetsinou jdyz nejsou hraci dny tak se netopi a teplota pada nekam k 16C treba.. Naopak kdyz se hraje tak je dost teplo a celkem dost zakourene prostredi i a docela srumec, vadilo by jim to? A co Piranhi?:D
takhle zalezi jak velke akvarko by jsi chtel....jinak se prodavaji topna telesa.....stoji nevo kolem 300kc...ma regulovatelnou teplotu takze ti nechas treba na 24stupnu a tu teplotu ti to bude udrzovat....jinak s tim kourem....pokavad budes mit kryt nebo nejaky poklop tak to nevadi.....jinak staci kryt ze skla...vyriznes presny rozmer vrchniho akva a jen polozis...tim zabranis i velkemu odparovani vody...vyparovat se bude ale zachyti se na skle a skape opet do akva....kdo bude chtit s cimkoliv s akva poradit staci napsat nejni zadnej problem...popripade po domluve dorazit a pomoct...
ahoj tak adresa je Kosmonautů 834 , 50601 Jičín-Valdické Předměstí a tel cislo je:603879484 jmeno pan a pani Letkovi
to luboš1. díky moc, našli jsme a pořídili jsme... děkuji
nemas zac....myslis ze to bylo dostacujici???seriozni pan a take ai nejlevnejsi co znam....mno napis postrehy sam.....diky moc