Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo od T-mobile?

o Navštíveno 381x o
o 11.01.2010, 18:04 | J-T.
Potřeboval bych radu od někoho znalého T-mobile.
Mám starý kreditní tarif 1200 kde se bez omezení kredit převádí. Poslední dobou už moc nevolám a můj součastný kredit je cca 5.000 Kč :-( Můžu si tento kredit nějak jinak než provoláním vyčerpat?
Na infolince mě řekli, že když si součastný tarif snížím na minimum tak mě nasbíraný kredit do měsíce pokud ho neprovolám propadne :-( Je nějaká cesta jak z toho ven?

Díky moc za rady

o 11.01.2010, 19:43 | sir_richard
ahoj, pokud mas psano jen na RC a ne na IC, tak ti ten kredit nepropada, dokud ho nespotrebujes tak tam proste bude, pokud jsi nebral MT a nemusis plnit MMP tak to muzes snizit jak chces, treba na 500 - budes mit sice vyssi cenu za volani, ale zacnes spotrebovavat ten nasporeny kredit - jinym zpusobem to nejde ( nelze prevezt na penize, nebo na nejakou slevu )
o 11.01.2010, 20:46 | J-T.
Je to na ičo :-( SVZ mě končí teď v dubnu a chci jít jinam ...

Fakt by se něco nenašlo?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3377 sekund.