Navštíveno 782x

šlo by nějak do W7 dostat starej dobrej Outlook Express?

11.01.2010, 11:40 |
gizmi Jheee..nejsem jedinej kdo presel koukam :D Jinak zlaty W7 (ikdyz za ty penize aby ne) ...ale uz me nebavilo jak me laptop po 5ti fotkach zacal hrabat a sekat se, jak to hrabe na miste, atd.. ted po prechodu na W7 slape vse jak ma :D

11.01.2010, 12:08 |
zipp nevím, jestli Outlook Express, ale windows mail, kterej je vpodstatě tostejný jde lehce doinstalovat
no me spis dostava to odvazne spojeni "starej dobrej outlook express" To bych radsi pouzival Thunderbird nez tenhle serednej polofunkcni kram.
no tak předně do toho W mailu nelze naimportovat staré zprávy z Expresu, na netbooku je expres naprosto perfektní a mě osobně nikdy nevadil.

11.01.2010, 21:50 |
Only_One | Upraveno: 2010-01-11 21:52:26
no asi to zní blbě . ale já v aplikaci W7 live mail nemám žádno volbu soubor. jen lištu práce s mailem. Odpovedet, odpovedet všem, předat dál... žádné nastavení nic

11.01.2010, 22:23 |
ikosp taky jsem řešil stejný problém a přešel jsem na Thunderbird.
Vzhledově to je hodně podobný a pokud ti chybí nějaká funkce, můžeš ji doinstalovat pluginem.
Sice jsem nepřišel na chuť způsobu stahování když máš více účtů, ale ani jsem to nějak neřešil a s trochou snahy by to určitě fungovalo stejně