Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pro vysokoškoláky :))

o Navštíveno 734x o
o 11.01.2010, 00:18 | DaveX | Upraveno: 2010-01-11 00:19:04
Ahoj studenti, mám na Vás otázku. Jak se učíte na zkoušky? Mám zítra zkoušku a vůbec na to nejsem připravený. Času jsem měl 3 prdele ale prostě jsem se nedonutil k učení a zas tak moc toho nebylo. A k tomu ještě obor, co mě celkem baví :)) Píšu zítra písemku (jakoby ústní zkoušku) a z 20 otázek z kterých si budu tahat 2 umím jakž takž 10. Na zkoušku jdem 4 :P Jsem na sebe trochu naštvaný, neboť jsem se neuměl donutit :(( A bude hůř. Máte na to nějaké fígle? :) Dělám teď akalářku tak bych to neměl tak podceňovat :))

Co neopíšu to nemám :D

o 11.01.2010, 00:27 | Augi
Já se na to taky vždycky vykašlal a pak to znamenalo kýbl kafe a valit nonstop ;-)
o 11.01.2010, 00:27 | M.a.R.i
Ahoj, z toho si nic nedělej, tenhle tejden mám zápočťák, pak začíná zkouškový, měl bych taky začít makat na diplomce neboť jí za chvíli odevzdávám,ale taky jsem se na to vysral a to sem měl 3týdny času. Co vím,tak drtivá většina spolužáků taky,takže černý svědomí mít nemusíš :)
o 11.01.2010, 00:30 | axetom
delam to tak ze word a 4ka pismo a do mobilu enbo rukavu:)
o 11.01.2010, 00:32 | DaveX
Snad budu mít štígro :) Minule jsem seděl před ním a stejně jsem jednu otázku opsat :D Pod svícnem je nejvíc tma :) tak uvidíme, snad bude u mě stát štěstí :))
o 11.01.2010, 00:40 | hawai
taky mam v utery a ve stredu zkousku a nekouknul jsem na to. ale ja vetsinu zkousek delam s tahakem nebo kamaradem co to umi sedi doma....telefonem rychle vyfotim, poslu mu to, on to behem chvilky posle z5 a hura do opsani...zalezi kolik je casu a jaky jsou moznosti. ale jestli to je ustni, tak se to snazit nejak zakecat :-) tak jsem udelal loni zkousku z pocitacu, zrovna otazka u ktery jsem nevedel ktera bije. tak jsem malinko odbocil a povidal o necem uplne jinym...a vzal mi to :-)
o 11.01.2010, 00:51 | kozlustechnykus
Nebo vas vsechny vyhazou, podvodnici :))
o 11.01.2010, 11:15 | sotek
Pro mě bylo důležitý být u přednášky. Doma jsem si zápisky četl pořád dokola. A večer před zkouškou šel do hospody. :-)
o 11.01.2010, 11:21 | hanzz
Klasický fígl na tahání otázky: "Třináctka ... fuj, tu nechci" :o)

o 11.01.2010, 11:36 | gizmi
Hanzz: :D :D :D jojooooo :D

Jinak u me to bylo den pred - cca 5hod, vic jsem NIKDY nicemu nedal..;) Proste na ustni dle meho staci precist 2x a pak to jen svejma slovama odrikat tak jak to chapu ja..kdyz vas nezastavi, vetsinou za 3 vzdycky minimalne.. :D
o 11.01.2010, 11:55 | fredh
si kup kindlvajíčko ne?
o 11.01.2010, 12:33 | DaveX
tak jsem to zmák :) v pohodě, vůbec to nehrotil ;)
o 11.01.2010, 17:06 | /// MiŠeL ///
tak to já mám problém do hlavy něco dostat když už se k tomu dokopu tak myslím uplně na nějaké p.coviny a vím z toho h0vno
o 11.01.2010, 17:30 | imax
lidi ste mi zvedli naladu ... uz sem si myslel ze jsem nejakej vadnej ze se nedoakazu dokopat k tomu abych se neco poradne nadrtil, ale vidim ze je to bezna vec :D ... no nic jdu do hospody, tak zatim :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3093 sekund.