Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc pří výběru klávesnice

o Navštíveno 617x o
o 10.01.2010, 14:46 | Milhauzz
Ahoj všem,

"řeším" takovej malej problém. Hledám nástupce klávesnice. Stávající co je na obrázku je dobrá, ale přítulkyni vadí, protože je hlučná a štve jí, když do toho klepu do noci.

Takže hledám nástupce. Bezdrátová NE, multimédia NE, malý zdvih kláves (něco jako má NTB), numerická ANO, musí být mezera mezi šipkami a funkčními klávesami.

Máte někdo dobrý tip? Na ceně nesejde, rád si připlatím. Díky za postřehy.

Stávající:

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 10.01.2010, 14:49 | axetom
logitech ultraXpremium [ Link ] mam ji a paradni klavesnice jen se mi uz osoupal ten stribrnej ramecek na cernej:) ma malej zdvyh oddeleny tlacitka a jako jedina me vyhovovala
o 10.01.2010, 15:40 | sonyk02
Sice základní model, ale dobrá a splnuje všechny tvé požadavky. [ Link ] nebo [ Link ]
o 10.01.2010, 15:52 | kozlustechnykus
Uz nejakou dobu mam [ Link ] a nemuzu si stezovat. Kdyz do ni prastim, tak zatim vse vydrela, hlucnou bych ji nenazval, ale uz sem mel tissi.
o 10.01.2010, 16:10 | axetom
no ta od logitechu je skoro bezhlucna :) Parkrat par ran uz taky schtala, schytala i slazenou dobrou vodu a slape ok:) nikdy nevynechala. Az odejde koupim ji zas:)
o 10.01.2010, 17:31 | petrbanan
Já už nějakej ten rok používám tuhle od Applu a neznám nic lepšího: zdvih jako na noťasu, mezery mezi písmenkama, 2 USB porty na iPoda.
Používá jí i máma na win7, akorát místo znaku win to má jablíčko, jinak bych řek, že je rozložení stejný. Cena asi 1400,- bez daně

foto k příspěvku  od petrbanan

o 10.01.2010, 17:40 | Nismo.Power
logitech jak dával axetom

ta applí je sice designem hezká ale tam sranda končí , píše se mi na ní hrozně :)
já současně používám Logitech Wave , Logitech MX3000 a jednu lepší od dellu ale nejvíc spokojenej jsem teda s logitech MX řady
o 10.01.2010, 18:53 | Milhauzz
Tý jo, ta jablková je super :)
o 10.01.2010, 19:00 | dolph
mám tuhletu a max spokojenost :)

[ Link ]
o 10.01.2010, 19:06 | axetom
a4tech sem mel . Uz nikdy. mysi se odlamal kabel (normalni pouzivani) a klavesnici jsem zkousel nejakou herni od nich, vypadala hrozne, zdvych velkej, porad preklepy, hluk jako ze srotaku. vymenil sem ji a domplatil sem si na toho logitecha. Ale koukam na tu apple a vypada fakt pekne:)
o 10.01.2010, 20:45 | prohifi.cz
mam tuhle a velka spokojenost - hlavne pro praci v noci :-)

[ Link ]
o 10.01.2010, 21:33 | mikísek
Tak apple no :) to je prostě samo o sobe , ale popravdě kupovat klávesnice za 1700-1300 to mě příjde hloupost :/ klávesnice se dá sehnat do 500 a to uplně libová... [ Link ] do téhle bych šel já...
o 10.01.2010, 21:47 | Pekys
logitech jsou super, až na to zasraný lomítko místo levýho shiftu. Za boha si na to nemůžu zvyknout.

Mě se líbí to co dal mikísek. Microsoft taky nedělá špatný věci. Ale na mě má zase malej enter :)

Genius nebrat!! Slimstary stojej za hovno. Věčně chcípaj, že je musíš vyndat a znova zapojit do usb (raklamoval jsem jich 5ks se stejnou závadou), hlučný je to strašně (jako nový to ujde, ale časem je to fakt bída), stříbrná barva jde brzo do kopru, takže to vypadá hnusně, no prostě nebrat. Sice má usb, ale jenom 1.0, takže pomalý.

Za mě asi ten microsoft, nebo logitech, pokud si zvykneš na lomítko vlevo dole.
o 11.01.2010, 08:05 | Lumík | Upraveno: 2010-01-11 08:13:34
Měl bych dotaz. Mají Vaše klávesnice na tlačítkách písmenka s háčkama a čárkama ? dle fotek na CZC je nevidím. Zajímá mě jestli je to jen ilustrativní obrázek.
Alza to tam přímo má napsáno: Pokud není uvedeno jinak, tak jsou klávesnice vybaveny CZ popisky
o 11.01.2010, 11:56 | axetom
co se týče mojí logitech ano má vše v cz :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3055 sekund.