Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: prg na image disku

o Navštíveno 403x o
o 10.01.2010, 12:40 | Petura
prosím o pomoc s programem na vytvoření image disku, mám sice z práce super prográmek Acronis v9.1, ale mě doma bohužel ani na jednom PC nedetekuje HDD, takže si nemůžu vyvořit image ..
zkoušel jsem najít novější verzi Acronisu, ale ta se nechová tak jak bych chtěl a image mi prostě nevytvoří, zkoušel jsem i norton ghost 14, ale taky bez úspěchu - nevim jestli něco dělám špatně ale už mě to laborování nebaví :o(
mohl byste mi někdo prosím poskytnou funkční prográmek s krátkým návodem, opravdu by mi to moc pomohlo

díky všem zůčastněným

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.335 sekund.